Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Handlevogner

Handlehjelp

Finn nyttig informasjon om hvordan du kjøper Bose®-produkter på Internett, alt fra hvordan du fullfører bestillingen til veiledning for kjøpere utenfor USA.

Aksept av informasjonskapsler

Aksept av informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som opprettes av et nettsted for å lagre informasjon. Bose anbefaler at du godtar informasjonskapsler i nettleseren, slik at du kan legge varer i handlevognen og fullføre bestillingsprosessen på Internett. Du kan endre preferansene for informasjonskapsler slik at nettleseren ikke godtar informasjonskapsler eller bare godtar dem fra enkelte kilder. Her finner du informasjon om hvilken type personlig informasjon informasjonskapsler samler inn. Når du godtar informasjonskapsler, får ikke Bose tilgang til annen informasjon på datamaskinen din.

Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler, kan du klikke på Hjelp øverst i nettleservinduet.

Fullføring av bestillingen

Å kjøpe et produkt på Bose.eu er en enkel prosess med tydelig veiledning som kan fullføres med bare noen få trinn. Når du har lagt en vare i handlevognen, får du se et ordresammendrag sammen med eventuelt tilbehør som anbefales for kjøpet. Du kan velge å fortsette å handle, lagre handlevognen eller fullføre bestillingen. Klikk på GÅ TIL KASSEN og følg disse trinnene:""

• Forsendelse og fakturering: Velg en forsendelsesmetode og skriv inn leverings- og faktureringsinformasjonen.
  • Betaling: Velg betalingsmåte
  • Kontroller og fullfør bestillingen: Kontroller bestillingen inkludert leverings- og betalingsinformasjonen. Fullfør bestillingen ved å klikke på knappen FULLFØR BESTILLINGEN
  • Ordrebekreftelse: Når du har sendt inn bestillingen, får du et ordrebekreftelsesnummer som du kan bruke til å spore bestillingen

Alle transaksjoner på Bose.eu er trygge og sikre. Vi bruker en rekke tiltak for å beskytte nettsikkerheten til dine personlige opplysninger.

Handlehjelp for kunder utenfor USA

Hvis du vil legge inn en bestilling som skal sendes til et annet land, kan du gå til Bose Worldwide