NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Bose Music-app

TOTAL KONTROLL OVER MUSIKKEN. PÅ ENKELT VIS.

Bose Music-appen gjør det enkelt å kontrollere serien med smarthøyttalere og smartlydplanker fra Bose.

Ikon for å bla gjennom tjenester

FÅ ENKELT TILGANG TIL MUSIKKTJENESTENE DINE

Ikon for ettrykkstilgang

ETTRYKKSTILGANG TIL SPILLELISTER OG FORHÅNDSINNSTILLINGER

Ikon for å bla gjennom tjenester

TILPASS FOR FLERE BRUKERE

Ikon for flere rom

SPILL AV MUSIKK I HELE HJEMMET

Bose Music-appikon

ENKEL KONTROLL. VANSKELIG Å SLUTTE Å LYTTE.

Nå går det raskere enn noensinne å lytte til favorittmusikken din. Med Bose Music-appen på smarttelefonen eller nettbrettet får du enkelt tilgang til alle favorittene på smartproduktene dine fra Bose. Bla gjennom populære musikktjenester som Spotify® og Amazon Music, eller lytt til podkaster, musikk med mer på Internett-radio drevet av TuneIn. Stor husholdning? Ikke noe problem. Du kan tilpasse opplevelsen din med et hvilket som helst Bose-smartprodukt som er koblet til via Bose-musikkappen.

ALL MUSIKKEN DIN. ALT UNDER DIN KONTROLL.

Fra Internett-radio til dine foretrukne musikktjenester – det er så mange måter å oppleve musikk og innhold på. Og nå kan du ha alle favorittene dine på ett sted takket være Bose Music-appen. Med bare ett trykk kan du gå fra Spotify til podkast til forhåndsinnstillinger – sømløst. Den er enkel å bruke – det eneste vanskelige vil være å bestemme seg for hva du skal høre på.

Spotify, Deezer, TuneIn

Musikktjenester kan variere.

Smarttelefonen viser Bose Music-appen

Er du klar for å lytte?

Kunne du tenke deg raskere tilgang til favorittmusikken din? Alt dette høres vel bra ut? Last ned appen for å komme i gang.

Bose Music-applogo
Smarttelefoner som viser Spotify med Featured Playlists, og Spotify som spiller av en sang

Utforsk musikk

Hvilket humør er du i? Bare velg en musikktjeneste fra menyen, og søk deretter etter utvalgte spillelister, sjangere og mye mer. Med et enkelt trykk er du klar.

Angi en forhåndsinnstilling

Bose Music-appen gjør det enkelt å velge favorittspillelister eller -stasjoner som forhåndsinnstillinger. Da får du tilgang til dem problemfritt fra appen, knappene på høyttaleren eller fjernkontrollen til lydplanken. Det er enkelt å angi en forhåndsinnstilling. Søk etter en sang, et album eller en artist. Spill av det du vil fra resultatene, velg en åpen forhåndsinnstilling, og trykk på lagre.

Smarttelefoner som viser forhåndsinnstillinger og lagrer en forhåndsinnstilling
Smarttelefoner som viser kontroll i flere rom

Kontroller flere rom

Med Bose Music-appen kan du kontrollere flere smarthøyttalere og smartlydplanker fra Bose i hjemmet ditt, fra hvilket som helst rom. Du kan spille den samme musikken i hele hjemmet ved å velge Group speakers (Grupper høyttalere) eller lytte til forskjellig musikk i forskjellige rom.

Tilpass for flere brukere

Musikksmaken er forskjellig fra person til person. Det er derfor appen gjør det enkelt for alle hjemme å opprette sin egen unike profil. Hver person kan logge på appen med sine egne kontoopplysninger for å konfigurere og tilpasse sitt eget innhold.

Smarttelefoner som viser tilpasning

Kraftig lyd. I hele hjemmet.

Smartproduktene fra Bose samarbeider, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Start med ett produkt. Og legg til ett til der du ønsker overlegen Bose-lyd og førsteklasses, slank design.

Bose Smart Soundbar 500, Bose Home Speaker 300, Bose Smart Speaker 500 og Bose Smart Soundbar 700