NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

SOUNDTOUCH-APPEN

MINDRE ANSTRENGELSE.
MER MUSIKK.

Vi vet hvor glad i musikk du er. Som så mange andre mennesker som vil ha – eller som allerede har – et SoundTouch-system. Og det er derfor vi er så opptatt av å forbedre SoundTouch-opplevelsen.

Den enkleste måten å lytte til musikk i hjemmet på

Opplev all favorittmusikken din fra SoundTouch-høyttaleren med SoundTouch-appen på smarttelefon eller nettbrett. SoundTouch gir deg full kontroll over lytteopplevelsen. Utforsk populære musikktjenester, samt Internett-radiostasjoner via TuneIn eller det lagrede musikkbiblioteket. Begynn å strømme musikk umiddelbart, eller bruk appen til enkelt å tilpasse forhåndsinnstillingene for tilgang til musikken du elsker med ett trykk. Med alle disse mulighetene samlet på ett sted har det aldri vært enklere å få tilgang til musikken din og sømløst bytte mellom radiostasjoner, spillelister og tjenester.

Er du klar? Sett i gang!

Nå som du har en bedre forståelse av hva appen gir deg, er det bare én ting du må gjøre, ikke sant?

ALL MUSIKKEN DIN. I ÉN APP.

Før SoundTouch ble lansert, hadde du sannsynligvis musikkbiblioteket ditt på iTunes og et par andre apper der du kunne utforske mer innhold. Nå kan imidlertid all musikken din integreres fullstendig og sømløst i én app. Bruk "levende" forhåndsinnstillinger som Spotifys Discover Weekly eller Pandoras Thumbprint Radio til å gjøre hjemmet ditt unikt. Bare tilordne dem til SoundTouch-forhåndsinnstillingene dine, slik at du alltid har en fersk favorittliste kun et knappetrykk unna.

Utforsk musikk

Utforsk musikk

Bare velg en musikktjeneste fra menyen, og søk deretter etter utvalgte spillelister, sjangere, stemninger og mye mer.

Lage en forhåndsinnstilling

Lage en forhåndsinnstilling

Søk etter en sang, et album eller en artist. Velg det du vil lytte til, i søkeresultatene, og dra det deretter til en ledig forhåndsinnstilling eller bytt ut en eksisterende forhåndsinnstilling ved å holde det du har valgt, over den forhåndsinnstillingen.

Spill av hvor som helst

Spill av hvor som helst

Velg SPILL AV ALLE i menyen, velg rommene musikken skal spilles av i, og få uavhengig kontroll på hvert system. Alt fra SoundTouch-appen på smarttelefonen eller nettbrettet.

SoundTouch 10

Få SoundTouch i hjemmet

Alternativene våre med én høyttaler er svært populære. SoundTouch er imidlertid et komplett økosystem som finnes i mange av produktene våre, inkludert hjemmekinoprodukter og utendørshøyttalere. Er du klar for å utforske fordelene med SoundTouch i andre deler av hjemmet? Her er et par populære valg:

Vanlige spørsmål

Hvilke funksjoner har SoundTouch-appen?

• Gir deg trinnvise instruksjoner om hvordan du konfigurerer SoundTouch-systemet ditt på få minutter
• Styr SoundTouch-systemet fra en smarttelefon eller et nettbrett
Gjør det enkelt å søke etter Internett-radiostasjoner via TuneIn og i det lagrede musikkbiblioteket ditt og populære musikktjenester som Spotify®, Pandora®, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer og QPlay.
• Spill av, hopp over og sett på pause
• Styr volumet, inkludert basskontrollen
• Still raskt inn favorittmusikken din som en forhåndsinnstilling, slik at du kan få tilgang til den på alle SoundTouch-systemer eller eksternt
• Med flere SoundTouch-systemer kan du strømme forskjellig musikk i forskjellige rom eller spille av den samme musikken i alle rom
 

Hvordan tilordner jeg forhåndsinnstillinger?

Bruk appen på en hvilken som helst smartenhet eller datamaskin for å utforske innholdet du ønsker å legge til som en forhåndsinnstilling. Du kan dra og slippe eller trykke og holde inne i appen for å legge til en forhåndsinnstilling. Du kan også, så fort innholdet spilles av, trykke på og holde inne produktets fjernkontroll eller knapper.

Hvilke musikkilder kan SoundTouch strømme?

SoundTouch-systemer tilbyr for øyeblikket Internett-radiostasjoner via TuneIn og musikktjenester som Spotify®, Pandora®, Amazon Music, iHeartRadio™, SiriusXM, Deezer og QPlay (der det er tilgjengelig). De kan også strømme musikk fra et musikkbibliotek som er lagret på en datamaskin eller en NAS-stasjon.

Alle SoundTouch-systemer mottar automatiske programvareoppdateringer, slik at du kan legge til nye musikktjenester og flere funksjoner når disse blir tilgjengelige.

Hvis du vil bruke musikktjenester som ikke er integrert i SoundTouch, kan du koble til via Bluetooth® for å få enda flere lyttealternativer, for eksempel YouTube.

Må jeg ha et betalt abonnement for å få tilgang til Amazon Music eller Spotify?

Ja, for å få tilgang til alle de flotte funksjonene til Amazon Music i SoundTouch må du ha et aktivt medlemskap i eller en prøveversjon av: Amazon Prime eller Amazon Music Unlimited (der det er tilgjengelig). På samme måte må du være Premium-abonnent på Spotify.

Kan jeg søke gjennom min lagrede musikk på appen?

Ja. Du kan raskt finne sanger i musikkbiblioteket med appens avanserte søkefunksjon.

Kan jeg spille podcaster?

Ja. Disse må være på iTunes eller Windows Media Player.

Kan jeg spille av forskjellige kilder på flere høyttalere?

Ja, dette går an, men måten det fungerer på, kan avhenge av kildene du har tilgjengelig.

Hvordan fungerer Spill av alle steder i flere rom?

Spill av alle steder er en ett-trykksfunksjon i SoundTouch-appen som tar det du spiller i ett rom og kringkaster det til alle SoundTouch-produktene i hjemmet som er koblet til nettverket ditt og tilknyttet SoundTouch-kontoen din.

Hvordan kobler jeg til systemet mitt via Bluetooth?

Sett SoundTouch-produktet i synlig modus (denne prosessen varierer fra produkt til produkt), og koble det til i Bluetooth-menyen på mobilenheten din.

Hvordan legger jeg til musikktjenestene mine?

Musikktjenester legges til i SoundTouch-appen med Legg til tjeneste-funksjonen i hovedmenyen.

Kan jeg stereosammenkoble to SoundTouch 10-høyttalere?

Ja, med to SoundTouch 10-høyttalere kan du skille lyden fra høyre og venstre kanal for å opprette en stereosammenkobling. Dette gir et bredere og mer naturlig lydfelt.

Hva er en NAS-stasjon og hvordan bruker jeg denne på systemet?

En nettverkstilkoblet stasjon (NAS) kan brukes til å spille av lagret musikk uten en datamaskin. Vi anbefaler Western Digital MyCloud og Synology. De fleste andre fungerer også, men de har ikke blitt like grundig testet.

Vil du grave litt dypere?

Gå til SoundTouch.com for detaljerte artikler, videoer, innlegg fra SoundTouch-fellesskapet og mye mer.

ALL MUSIKKEN DIN. I ÉN APP.

Før SoundTouch ble lansert, hadde du sannsynligvis musikkbiblioteket ditt på iTunes og et par andre apper der du kunne utforske mer innhold. Nå kan imidlertid all musikken din integreres fullstendig og sømløst i én app. Bruk "levende" forhåndsinnstillinger som Spotifys Discover Weekly eller Pandoras Thumbprint Radio til å gjøre hjemmet ditt unikt. Bare tilordne dem til SoundTouch-forhåndsinnstillingene dine, slik at du alltid har en fersk favorittliste kun et knappetrykk unna. I tillegg har den innebygde Internett-radioen flere tusen radiokanaler fra hele verden – lokale stasjoner, globale stasjoner eller kanaler som du nylig har blitt hektet på.