NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Utendørshøyttalere som setter stemningen på enhver sammenkomst

En gruppe med venner som henger i en åker på en sommerdag

Enten du er festens midtpunkt eller en friluftseventyrer kan du forbedre den neste utendørssamlingen med den perfekte, bærebare Bluetooth®-høyttaleren.

Heng med vennegjengen, slapp av ved vannet eller dra på fjelltur – ta ethvert øyeblikk til nye høyder med førsteklasses lyd. Bose gir deg de beste Bluetooth-høyttalerne for enhver utendørsaktivitet, enten du er en ivrig eventyrer eller en profesjonell sofapotet.

Ung kvinne som bærer en Bose SoundLink Max bærbar høyttaler gjennom en åker

SoundLink Max Bluetooth-høyttaler

Feststarteren

Ingenting er bedre enn å trykke på «play» og se at festen tar av. Enten du skal på bursdagsfest eller bare henge med venner ute, kommer SoundLink Max bærbar høyttaler til å bli midtpunktet. Med episk lyd og dyp bass med langvarig batterilevetid kan du skru opp energien helt fra soloppgang til solnedgang – og inn i evigheten. I tillegg sørger støv- og vanntetthet for at værelementer og festsøl ikke stopper musikken, slik at du kan fortsette å danse som om ingenting har hendt.

Ikke glem å fange oppmerksomheten på vei til samlingen med det valgfrie tau-håndtaket eller bærestroppen (begge selges separat). Miks og match oppsiktsvekkende fargekombinasjoner som passer din unike stil, eller sleng høyttaleren over skulderen og ankom med stemningen på slep og hendene i været.

Bose S1 Pro+ bærbart Bluetooth-høyttaleranlegg utendørs

S1 Pro bærbart Bluetooth-høyttaleranlegg

Bra hagestemning

Fra hagebryllup til familiesammenkomster og nabofester – få sommerminnene til å vare takket være uforglemmelig lyd. S1 Pro+ bærbart Bluetooth-høyttaleranlegg er vår største og mest kraftfulle Bluetooth-høyttaler for store utendørsarrangementer. Gi tydelige beskjeder eller la det lokale bandet ta den helt ut med innebygd mikrofon og instrumentinnganger. Eller bevis at du har de beste låtene, med trådløs Bluetooth-strømming. Dette bærbare PA-anlegget sørger for at hvert arrangement gjennomføres med profesjonalitet og høy kvalitet.

Ung kvinne som bærer en Bose SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler mens hun går ute med venner

SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler

En solbrun sidemann

Når du skal på stranden eller slappe av ved bassenget, pakker du det nødvendige: solkrem, håndklær og den perfekte musikken. SoundLink Flex Bluetooth-høyttaler er uunnværlig ved vannkanten, og kan overleve sol, sand og bad. La deg rive med av musikken og ta det helt med ro, med krystallklar lyd. Det er enkelt å slappe av, takket være de IP67-klassifiserte støv- og vanntette funksjonene på denne utendørshøyttaleren. Og med opptil 12 timers batteritid per lading kan du slappe av så lenge du måtte ønske.

Bose SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler ute på bakken

SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler

Camping-assistenten

Spill av bakgrunnsmusikk mens du forteller historier rundt bålet, med SoundLink Micro Bluetooth-høyttaler. Enten du er på fjelltur, sykkeltur eller campingtur, leverer denne lille utendørshøyttaleren stor lyd på farten. Fest høyttaleren på ryggsekken eller sykkelstyret for lett og trådløs høykvalitetslyd. Med silikon på utsiden og IP67-klassifisering, er denne høyttaleren også vanntett, støvtett og klar for tur, enten det er regn eller sol.