BESTILL INNEN 20. DESEMBER KL. 12.00 FOR LEVERING FØR JUL. KUN PRODUKTER VI HAR PÅ LAGER

DE BESTE TRÅDLØSE HØYTTALERNE TIL ALLE UTENDØRSEVENTYR

Enten du liker tøffe utendørseventyr eller foretrekker å arrangere sosiale samlinger, finnes det en bærbar Bluetooth®-høyttaler som passer til dine behov.

Når været er fint, er det bare å komme seg ut. Lukten av burgere på grillen, den fantastiske utsikten fra en fjelltopp og varmen fra sola som treffer ansiktet på en romantisk piknik, er øyeblikk som fortjener bakgrunnslyd som er minst like bra. Uansett om liker tøffe utendørseventyr eller er en grillkonge, har Bose de beste bærbare høyttalerne som dekker behovene dine.

Bose Portable Smart Speaker på et bord utendørs

BOSE PORTABLE SMART SPEAKER

Perfekt for grilling i hagen

Det finnes ikke noe bedre enn å fyre opp grillen sammen med vennene sine. Som nabolagets grillkonge tar du på deg mange roller: grillmester, pyntesjef og festens DJ. Du trenger en høyttaler som passer til alt dette. Med Bose Portable Smart Speaker får du kraften og allsidigheten til en trådløs hjemmehøyttaler, en bærbar Bluetooth®-høyttaler og en talekontrollert høyttaler i ett produkt. Hagen har aldri hørtes så bra ut. 

SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker på et bord

SOUNDLINK REVOLVE+ II BLUETOOTH® SPEAKER

Et nydelig tilbud

Det er få ting som er mer romantisk enn å ta med seg en piknikkurv og et teppe og dra på en romantisk date med din kjære. Før du går ut døren med kurven i den ene hånden, må du sørge for å ta med deg Revolve+ II i den andre hånden. Denne trådløse høyttaleren for utendørs bruk er utviklet med kraftig 360° lyd og vil derfor omgi pikniken din med sommerlåter, og med opptil 17 timers batterilevetid varer den hele dagen. Pikniker fører ofte med seg litt søl, og uhell skjer, så hvis du er så nervøs at du søler det andre glasset med vin og treffer høyttaleren, kan du ta det helt med ro, for Revolve+ II er vannbestandig, og litt søl ødelegger ikke stemningen.

SoundLink Micro Bluetooth speaker festes til styret på en sykkel

SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH SPEAKER

Syklistens beste venn 

Mot slutten av en treningsøkt føles bena tunge ut, hjertet slår og lungene hiver etter luft. I slike øyeblikk trenger alle litt ekstra motivasjon – som den perfekte spillelisten. Enten du bedriver terrengsykling eller landeveissykling, er denne lille utendørshøyttaleren med høylytt personlighet den perfekte følgesvennen. SoundLink Micro kan festes på en ryggsekk eller styret på en sykkel. Den er også lett og kan kobles til trådløst, samtidig som den gir deg musikk av høy kvalitet på sykkelturen. Ikke la litt regn hindre deg i å finne frem sykkelen, og heller ikke i å finne frem musikken. Med en utside av silikongummi tåler denne bærbare, vanntette høyttaleren støt og gjør deg til midtpunktet i enhver gruppe 

Polar White SoundLink Color Bluetooth speaker II på et bord

SOUNDLINK COLOR BLUETOOTH SPEAKER II

Solfylt lyd

Når du skal på stranden, pakker du det nødvendige: solkrem, håndklær og den perfekte boken. SoundLink Color Bluetooth speaker II er det nye tilbehøret du bare må ha med deg på stranden. Den tåler sand og gir deg den rette strandstemningen. Denne utendørshøyttaleren veier mindre enn et vått håndkle og varer hele dagen med et oppladbart litiumbatteri som gir opptil åtte timers spilletid. SoundLink Color II, som er sprutsikker og gir deg lydkvalitet så klar som lyden av de brusende bølgene, kan snart bli din viktigste strandvenn. 

S1 Pro system på et bord i en hage under en fest

S1 PRO SYSTEM

Musikk til festen

Årstidene er preget av minnene vi skaper. Sommermoroa før barna begynner på skolen igjen, de beste hagebryllupene og familiesammenkomster med matchende neon-T-skjorter. Store sammenkomster med kjente og kjære skaper historier som blir husket og delt. S1 Pro system er den største og kraftigste batteridrevne Bluetooth®-høyttaleren for store utendørsarrangementer. Gi tydelige beskjeder med mikrofonkontakten, bevis at du er familiens beste DJ med trådløs Bluetooth-strømming, eller la det lokale bandet spille opp. Denne bærbare høyttaleren sørger for at hvert arrangement gjennomføres med profesjonalitet og høy kvalitet. 

Livet er uforutsigbart

Når du arrangerer en fest eller skal ut på et utendørseventyr, kan det skje uforutsette ting som at været endrer seg, eller at fetteren du ikke inviterte, plutselig dukker opp. Men med bærbare og trådløse Bose-høyttalere kan du sørge for at den gode stemningen fortsetter selv om det skjer slike uforutsette ting.

TILKNYTTEDE PRODUKTER