NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Normani som bruker Bose QuietComfort Earbuds II og Bose QuietComfort 45 Headphones

Normani er klar for episk erobring

Bose x Normani

Normani er klar for en karrieredefinerende retur til scenen, med hennes svært etterlengtede debutalbum endelig nesten her! Vi snakket om den kreative prosessen hennes og hva det tar for å komme med på det første albumet hennes.

«JEG STREBER ALLTID ETTER Å VÆRE EN PIONÉR OG Å VÆRE INNOVATIV».

NORMANI

Normani bruker Bose QuietComfort Earbuds II
Normani bruker Bose QuietComfort 45 Headphones

Normanis kropp må føle seg i bevegelse

Som en naturfødt danser er hennes dedikasjon til håndverket sitt drevet av den første lidenskapen hennes: bevegelse. Måten slagverket klikker, klakker og slår veileder måten kroppen hennes beveger seg på – og det har mye å gjøre med albumet hun skaper.

Sound is Power.
Normani bruker Bose QuietComfort Earbuds II

Hvordan er den kreative prosessen din?

«Det starter med en følelse

«Det starter med en følelse, og jeg er svært visuell fra start til slutt … Jeg tror hovedmålet mitt er å bare fokusere på å kunne overgå meg selv og virkelig bare konkurrere med meg selv».

Normani bruker Bose QuietComfort Earbuds II

Hvordan passer hodetelefoner inn i denne prosessen?

«Jeg må høre hvert lag av alt. Jeg vil høre harmonier.

Jeg vil høre hver liten del av instrumentasjon. Det er den beste måten å lytte til et album på, spesielt hvis de er støyreduserende».

Bose QuietComfort Earbuds II

QuietComfort Earbuds IIs lydklarhet med høy effekt pluss støyreduksjon får det til å føles naturlig å bli tapt i rytmen – akkurat slik en hitskaper liker det.

Musikk har vært et tilfluktssted for Normani – og familien hennes

«(Da moren min gikk gjennom kjemo) var det som virkelig holdt henne gående å gå på FaceTime og spørre: «Hvordan går øktene». Hun er alltid så ivrig etter å høre de nye albumene vi har jobbet med.

Og så et år senere, da faren min endte opp med diagnosen, ville han si midt i behandlingen: ‘Jeg er klar for at du tar over verden’».

«Musikk har reddet meg så mange ganger».
Normani bruker Bose QuietComfort 45 Headphones

Hva er merket du vil legge igjen for denne generasjonen?

«Da jeg var yngre var jeg så takknemlig for å ha Janet-ene i verdenen, og Ciara-ene og Destiny’s Child, og kunne se på dem og se meg selv, jeg følte meg representert. Så for meg sier jeg alltid at representasjon er viktig. Og jeg føler at jeg er levende bevis på at alle kan oppnå drømmene sine, så lenge de virkelig holder fast ved dem og har tro».

Normani bruker Bose QuietComfort 45 Headphones

Til slutt, hvilket råd ville du gi til ditt yngre jeg?

«Du takler dette, du er nok, slutt å tenke for hardt.

Det er dypt, men det er ikke så dypt. Du har alle verktøyene du trenger for å nå ditt fulle potensial, og for å tre inn i det Gud har kalt deg for å gjøre, og hva som er for deg, er for deg, stol på det».

«Du har din egen stemme … stol mer på deg selv».

TILKNYTTEDE PRODUKTER