NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Kvinne som bruker Bose QuietComfort Earbuds II

Hvordan tilpassede ørepropper gir deg den beste lyden og passformen

Alle ører er ulike, så hvorfor er de fleste ørepropper like? Bose QuietComfort® Earbuds II endrer alt dette ved å gi deg muligheten til å tilpasse øreproppene dine. Disse neste generasjons trådløse øreproppene er utviklet med den banebrytende CustomTune™-lydkalibreringsteknologien som tilpasser lyden til ørene dine. I tillegg leveres hver ørepropp med ni størrelsesalternativer, noe som sikrer den beste passformen for deg. 

Slik blir Boses nye QC Earbuds II tilpasset.

CustomTune-teknologi

En av de viktigste oppgraderingene til QuietComfort® Earbuds II er Boses CustomTune-teknologi, som kalibrerer lyden på en ny måte. Når øreproppene plasseres i øret, spilles det av en tone. Mikrofonen inne i øreproppen måler lyden i øregangen og justerer den for å skape en perfekt balansert lyd for dine egne trommehinner. CustomTune-teknologien kompenserer også for forskjellene til ulike ører, ettersom venstre og høyre øre ikke er identiske i form, størrelse og tilstand. Resultatet er virkelig tilpasset lydbalanse. 

CustomTune-teknologien er ikke bare til nytte for det du hører, den hjelper også med det du ikke vil høre ved å tilpasse støyreduksjonen til formen på ørene dine. Den vil i tillegg mykne opp lyder som er svært vanskelige å dempe, f.eks. stemmer.

Tilpasningssett

Et annet nytt verktøy som gjør de komfortable øreproppene enda mer personlige, er tilpasningsettet som følger med hvert nye par med QC Earbuds II. Bose QuietComfort® Earbuds II-tilpasningsettet inneholder tre par myke ørepropper i silikon, slik at du kan velge det paret som er mest behagelig for deg, og tre par med stabilitetsbånd, som vikles rundt den eksterne delen av øreproppene for å justere dem ytterligere til formen på ørene. Stabilitetsbåndene er laget av myk silikon for komfort hele dagen og en sikker passform. Øretuppene sitter skånsomt, men sikkert, i ørene dine, og sprer kontaktflaten jevnt i øret. Stabilitetsbåndene legger seg rundt konturene til ørene for en tettsittende passform. Og siden ingen ører er like, selv på samme person, kan du bytte mellom øretupper og bånd i ulike størrelser for å finne den perfekte passformen for deg.

Mann som bruker Bose QuietComfort Earbuds II utendørs

Tilpasningssettet inneholder tre par myke øretupper i silikon og tre par med stabilitetsbånd

Hvis du går i en travel bygate, bruker Aware-modusen automatisk ActiveSense-teknologi for å myke opp høye lyder, for eksempel en passerende buss.

Kvinne som bruker Bose QuietComfort Earbuds II

Verdens beste støyreduksjon

Støyreduksjon er ofte et spørsmål om personlig preferanse. Boses teknologi skiller seg ut ved å la brukerne justere nivåene til det som passer dem og deres situasjon best, mens andre bare tilbyr to innstillinger – av eller på. Hvis du jobber i en travel kaffebar, tilbyr Quiet-modusen maksimal støyreduksjon ved å blokkere samtaler og skramlende asjetter og kopper. Hvis du går i en travel bygate, bruker Aware-modusen automatisk ActiveSense™-teknologi til å mykne opp høye lyder, for eksempel en passerende buss, til et mer balansert volum, slik at du får oversikt over hva som skjer rundt deg. Hvis du vil ha et støyreduksjonsnivå som er et sted midt imellom, kan du bruke Bose Music-appen til å opprette opptil ti egendefinerte innstillinger for støyreduksjon, slik at du kan få med deg lydene du vil høre, og blokkere alt annet.

Mann som bruker Bose QuietComfort Earbuds II i en bygate
Smarttelefonskjermer som viser Bose QuietComfort Earbuds II i Bose Music-appen

Bose Music-app

Støyreduksjon er bare ett av de mange alternativene Bose Music-appen tilbyr for å tilpasse og finjustere lytteopplevelsen. Du kan også bruke appen til å administrere Bluetooth®-tilkoblinger, koble til strømmetjenester, justere øregjenkjenning, angi innstillinger for telefonsamtaler, kontrollere batterinivået, få tilgang til taleassistenten og opprette favorittinnstillinger, og du kan raskt aktivere dette ved å trykke på berøringsgrensesnittet til QC Earbuds II. Et annet viktig aspekt ved lydtilpasning er equalizeren, som gjør at du kan angi bass-, mellomtoner- og diskantnivåer som passer til ørene dine, lyttesituasjonen og lydkvaliteten.

Personlige ørepropper for en personlig opplevelse

Når det gjelder musikken vi lytter til og elsker, så blir energien, følelsen og produktiviteten vår bedre jo nærmere den vi kommer. Dette gjør personlig tilpassede ørepropper ganske verdifulle, og hvert nye verktøy til din disposisjon i Bose QuietComfort Earbuds II gir mer personlig tilpasning enn noensinne. Nå kan du tilpasse øreproppene på måter du tidligere bare kunne drømme om, og skape en musikalsk følgesvenn som gjør at du kan være deg selv.

Bose QuietComfort Earbud II i Triple Black og Soapstone

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER