NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Slik kontrollerer du Bose trådløse ørepropper: sveip, berør og trykk

Når du er på farten, vil du at ting skal gå så raskt, enkelt og sømløst som mulig, og det inkluderer alt fra å drikke morgenkaffen til å bytte sang på hodetelefonene. Du kan kanskje ikke øke hastigheten på internettet på favorittkafeen din, men du kan lære hvordan du kontrollerer trådløse ørepropper raskt og enkelt, slik at du aldri trenger å ta telefonen ut av lommen eller nettbrettet ut av vesken for å gjøre det.

Her er en veiledning til hvordan du kontrollerer Bose trådløse ørepropper, inkludert de nye Bose QuietComfort® ørepropper II og Bose sportsørepropper. Med enkle berøringskontroller – sveiping, berøring og trykking – kan du justere volumet, svare på telefonsamtaler, kontrollere medieavspilling og mye annet.

Personer som bruker Bose QuietComfort ørepropper, Bose sportsørepropper og Bose QuietComfort ørepropper II

BERØR

Berør for å kontrollere innhold og anrop

Én enkelt berøring har kanskje aldri hatt så mye effekt før.

Når du bruker ørepropper fra Bose, kan du starte og sette musikk på pause og svare på telefonsamtaler med en rask berøring.

På Bose QuietComfort® ørepropper II eller sportsørepropper er berøringsflaten plassert på den ytre delen av hver ørepropp, og de fleste berøringskontrollene er på den høyre øreproppen. Hvis du vil starte eller sette noe på pause, bruker du én finger til å dobbelttrykke på den høyre øreproppen – en enkel berøring er nok. Det er ikke nødvendig å trykke ned. Dette gjør at du slipper å finne frem telefonen, noe som gjør det til et praktisk alternativ når du pendler, arbeider på kontoret eller trener på treningsstudio.

Kvinne som har på seg Bose sportsørepropper og berører høyre ørepropp mens hun trener

Du kan også godta og avvise telefonsamtaler med øreproppkontroller. Ved å dobbelttrykke på den høyre øreproppen kan du svare på et innkommende anrop, og den samme bevegelsen kan brukes til å avslutte samtalen når du er ferdig. Husk at mikrofonen er plassert i høyre ørepropp, så du må ha den i øret når du snakker i telefonen. Hvis du ikke ønsker å snakke, kan du trykke og holde på den høyre øreproppen for å avvise et anrop.

SVEIP

Sveip for å justere volumet

Øreproppkontrollene fra Bose lar deg justere volumet via berøringskontroller når du vil blokkere ut støyen. Du må imidlertid aktivere denne funksjonen via Bose Music-appen før du kan bruke den. Før du slår på denne innstillingen, må du også sjekke at du har programvareversjon 4.2.4 eller nyere.

Gå til innstillingsmenyen i Bose Music-appen, og bla ned til «product control» (produktkontroll). Det er en glideknapp der merket «voice touch control» (talestyring) som du kan bruke til å aktivere eller deaktivere denne funksjonen.

Når innstillingen er på, er du klar til å justere volumet på farten. Alt du trenger å gjøre, er å bruke fingeren til å sveipe opp på høyre ørepropp for å øke volumet eller sveipe ned for å redusere det. Denne bevegelsen fungerer også på Bose støyreduserende hodetelefoner 700, som har en berøringsflate på den fremre delen av den høyre øreklokken. Med disse større hodetelefonene kan du også sveipe fremover for å gå til neste spor eller sveipe bakover for å gå til forrige spor.

BERØR

Berør for å endre innstillingene for støyreduksjon

Hvis øreproppene har Boses støyreduksjonsteknologi i verdensklasse, kan du veksle mellom forskjellige innstillinger ved å dobbelttrykke på den venstre øreproppen. Som standard er tre støyreduksjonsnivåer angitt som favoritter, inkludert:

  • StillemodusEliminerer nesten all utvendig støy rundt deg
  • Bevisstmodus Blokkerer lavfrekvente lyder, for eksempel lyden av et tog, men gjør at du likevel hører litt av omgivelsene
  • Full åpenhet: Gjør at du hører omgivelsene rundt deg bedre

I Bose Music-appen kan du også gå til innstillingene og velge støyreduksjon for å tilpasse de forhåndsinnstilte støyreduksjonsnivåene.

Mann som velger innstillingen for støyreduksjon ved å dobbelttrykke på den venstre øreproppen på Bose QuietComfort ørepropper
Mann på T-banen som velger innstillingen for støyreduksjon ved å dobbelttrykke på den venstre øreproppen på Bose QuietComfort ørepropper II

TRYKK

Berør og hold nede for å få tilgang til taleassistenten

Har du et raskt spørsmål til Siri? Du får tilgang til telefonens taleassistent ved hjelp av Bose-øreproppene, men du må slå på denne funksjonen først. Du kan gjøre det ved å gå til innstillingsmenyen i Bose Music-appen og bla ned til «product control» (produktkontroll). Der er det en glideknapp merket «voice assistent touch control» (talestyring) som du kan skyve til høyre for å aktivere denne funksjonen.

Mann som ser på Bose Music-appen for Bose QuietComfort ørepropper II på smarttelefonen sin
Mann som får tilgang til taleassistenten ved hjelp av berøringskontrollene på den høyre øreproppen på Bose QuietComfort ørepropper

Hvis du vil ha tilgang til taleassistenten mens du er på farten, berører du den høyre øreproppen og holder fingeren der til du hører en tone. Slipp deretter fingeren og si forespørselen. Mikrofonen på høyre ørepropp fungerer som en utvidelse av mikrofonen på smarttelefonen, slik at du kan slå opp informasjon, spille av en podkast, foreta en telefonsamtale med mer så lett som bare det.

Når du har lært hvordan du kan kontrollere de trådløse øreproppene ved hjelp av bevegelser, kan du enkelt justere medier, telefonsamtaler og taleassistenten, slik at de daglige rutinene dine blir raskere og mer praktiske, enten du utfører dem på kontoret, på flyet eller under din daglige løpetur.

Produktets tilgjengelighet varierer gjerne fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER