NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Renovert elektronikk:

Seks grunner til å kjøpe

Du har besluttet å investere i et par øretelefoner av høy kvalitet og ønsker å få mest mulig valuta for pengene dine, spesielt siden de kan koste tusenvis av kroner. Forbrukere velger i økende grad renovert elektronikk, som kombinerer den høye kvalitetslyden med en lavere pris. Renoverte Bose QuietComfort®-ørepropper selges for eksempel for ca. kr 1010,00 mindre enn helt nye, samtidig som de har den samme ytelsen.

Renoverte produkter gir andre fordeler også. Men før du investerer i slike, er det viktig å forstå hva et renovert produkt er og ikke, slik at du kan gjøre det beste valget for deg, enten det er Bluetooth-høyttalere, hodetelefoner eller en lydplanke.

Hva er et renovert produkt?

Et renovert produkt er et produkt som tidligere har blitt kjøpt og deretter returnert av ulike grunner. Varen sjekkes grundig, repareres (om nødvendig), rengjøres og pakkes på nytt slik at den fremstår som ny. Hos Bose utfører teamene våre kontroll, tester og service på hvert returnerte produkt for å sikre at det oppfyller Boses standarder for produkt- og lydkvalitet.

Seks grunner til å kjøpe et renovert produkt

Er renovert elektronikk verdt det? Her er seks viktige grunner til at du kanskje velger å kjøpe et sertifisert renovert produkt fra Bose i stedet for et nytt produkt.

1. Kostnadsbesparelser

Selv om alle sertifiserte renoverte produkter fra Bose kommer i ny emballasje med alt av tilbehør, ladekabler (der det er aktuelt) og programvare som et nytt produkt, er de også tilgjengelige til en lavere pris. Alle renoverte produkter har også gratis standard forsendelse, som gjør at du kan spare mer penger.

2. Så god som ny

Siden hvert sertifiserte renoverte produkt fra Bose er grundig testet for funksjonalitet og lydkvalitet, vil det levere de samme førsteklasses ytelses- og lydnivåene som et nytt produkt. Hvert renoverte produkt rengjøres også grundig, både innvendig og utvendig, og hvis det er behov for reparasjoner (på sinkluftbatteriet, kablene, etuiet eller noen andre komponenter), vedlikeholdes de med autentiske Bose-reservedeler.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 – renovert, lydkabel, USB-C-ladekabel og etui

3. Alt tilbehør inkludert

Hvert sertifiserte renoverte produkt fra Bose er utstyrt med alt tilbehøret som følger med et nytt produkt – noe som ikke alltid er tilgjengelig med renoverte produkter som selges av tredjeparter. Alle renoverte Bose QuietComfort®-ørepropper leveres med ørepropper, et ladeetui og USB-kabel, silikonøretupper i tre størrelser (liten, medium og stor), oppdatert programvare, en hurtigstartveiledning og et sikkerhetsark.

4. 1 års garanti

Når du kjøper et renovert produkt direkte fra Bose, leveres det med en 1 års garanti, det samme som et nytt produkt. Dette gjør at sertifiserte renoverte produkter fra Bose skiller seg ut fra vanlige tidligere eide eller brukte produkter, som ofte ikke har noen garanti og som kan være et sjansespill.

SoundLink Color Bluetooth Speaker II – renoverte Bose Sport Earbuds – renovert

5. Gratis produktstøtte

Hvert sertifiserte renoverte produkt fra Bose leveres med tilgang til en produktekspert fra Bose. Hvis du har spørsmål om hvordan du konfigurerer ørepropper, en lydplanke eller en bærbar høyttaler for første gang, feilsøker et problem, kobler til Bose-appene eller noe annet, kan du få den samme støtten du ville hatt med et nytt produkt.

6. Redusert karbonutslipp

Det å kjøpe renoverte produkter er mer miljømessig bærekraftig enn å kjøpe nye fordi det ikke krever de samme produksjonsmaterialene eller frakt av komponenter, materialer eller emballasje. Faktisk så kommer halvparten av karbonutslippene i den digitale sektoren under produksjonen av enheter. Det å kjøpe et renovert produkt gjør at man sparer mye av dette.

Smart produkt, smart beslutning

For noen kan det å kjøpe et renovert produkt være et skritt inn på ny arena, og det er smart og naturlig å være årvåken og spørre: «Er renovert elektronikk verdt det?» Det er viktig å erkjenne at et renovert produkt ikke er det samme som et brukt produkt, og at det kommer med alle fordelene til et nytt produkt. Den eneste forskjellen du personlig vil merke, er at du sitter igjen med mer penger.

Tilgjengelige produkter kan variere fra land til land.

TILKNYTTEDE PRODUKTER