NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Greta Bouley

Greta Bouley

Generell veileder og bedriftssekretær

Greta Bouley jobber som generell veileder og bedriftssekretær i selskapet. Greta bistår toppledere og styret i et bredt spekter av juridiske og forretningsmessige problemstillinger. Hun leder også advokater som er ansvarlige for alle Boses juridiske saker globalt, herunder selskapsrett, rettstvister, åndsverk, forskriftsoverholdelse, sysselsetting og eiendom.

Greta begynte sin karriere hos Bose i samarbeid med bilsystemavdelingen, og stod for juridisk rådgivning for organisasjonens leverandørforhold til kjøretøyprodusenter over hele verden. Det var en flott opplevelse og fantastisk å få greie på hvor mange kunder som liker de makeløse øyeblikkene med utrolig lyd i bilene sine hver dag.

Greta sluttet seg til Bose sin juridiske avdeling i 2003. Hun har bistått alle forretningsgrupper i selskapet, støttet dannelsen og utvidelsen av forretningsdriften internasjonalt, og har spesiell kompetanse innen eierstyring og selskapsledelse. Før karrieren i Bose jobbet Greta i privat praksis på Boston-kontoret til WilmerHale, der hun praktiserte selskapsrett. 

Greta har sin juridiske grad fra Boston University School of Law. Hun fikk bachelorgrad fra Tufts University.