NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

Styremedlem

Hau Thai-Tang ble styremedlem i Bose i juni 2023. Han tar med seg lang erfaring fra bilindustrien, etter en 34-årig karriere hos Ford Motor Company. Før han gikk av i 2022, hadde Hau en rekke viktige strategiske stillinger hos Ford, inkludert sjefingeniør for den ikoniske Mustang-sportsbilen og som IndyCar-løpsingeniør.

Hau elsker å bruke QuietComfort 45 Headphones sine rundt i huset og på veien for å lytte til musikk, podcaster og lydbøker. Kombinasjonen av enestående støydemping, lang batterilevetid og bemerkelsesverdig komfort gjør dem til et ideelt tilbehør.

I sin rolle som Fords industrielle plattformsjef ledet Hau global forskning og avansert ingeniørarbeid, produktutvikling, design, produksjonsteknikk, innkjøp- og forsyningskjedeteam for å levere en bransjeledende portefølje av digitalt tilkoblede forbrennings- og batterielektriske kjøretøyer.

I tillegg til Bose, fungerer Hau som ikke-utøvende direktør i styret for billeverandøren BorgWarner.

Hau tok en MBA fra University of Michigans Stephen M. Ross School of Business. Han fikk en bachelorgrad i maskinteknikk fra Carnegie Mellon University.