NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

Personaldirektør

Laura Cooley Johnson er personaldirektør i Bose, og har tilsyn med hele selskapets personale, inkludert talentoppkjøp, talentstyring, mangfold, likeverd, inkludering og tilhørighet samt intern kommunikasjon.

Laura har gode minner om Wave-radioen sin, det første Bose-produktet hun kjøpte. Hun hadde ikke et fullstendig stereooppsett hjemme, men Wave-radioen fikk alle CD-ene hennes til å låte fantastisk.

Laura ble med i Bose i 2022 og har over 20 års erfaring. Tidligere var Laura seniorvisepresident for Corporate HR for TJX-selskapene i Framingham i Massachusetts. I TJX ledet hun personalavdelingen og gav støtte til mange bedriftsfunksjoner i USA og ellers i verden. Før TJX var Laura leder for personalavdelingen hos Henkels i Nord-Amerika. Hun har også vært leder for personalavdelingen hos General Mills Europe. I tillegg er Laura visepresident for Alumni-styret i Harvard Student Agencies, og er styremedlem både i HSAs Harvard Shop og for Fenn-skolen i Concord i Massachusetts.

Laura har bachelorgrad i tysk språk og litteratur fra Harvard University og en MBA fra Johnson School ved Cornell University.