NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Lila Snyder

Lila Snyder

Konsernsjef

Lila Snyder er konsernsjef i Bose Corporation, og har tilsyn med alle aspekter av selskapets forbrukerelektronikk, bilindustri og relaterte virksomheter. Lila er også styremedlem hos Bose.

Lila fikk først kjennskap med Bose sin lydteknologi med den ikoniske Wave-radioen hun hadde spart seg opp til og kjøpt da hun studerte, for å fylle den lille leiligheten sin med musikk.

Før hun begynte i Bose i 2020, var Lila konserndirektør i Pitney Bowes Inc., der hun ledet selskapets divisjon for handelstjenester. Hun tilbrakte også 15 år som partner i McKinsey & co., der hun var kunderådgiver innen teknologi, medier og kommunikasjon. I tillegg er Lila styremedlem i byggekjeden PulteGroup Inc. og i alumnusstyret for University of Miami. Hun er også med i MIT School of Engineering Dean’s Advisory Council og MIT Corporation Visiting Committee for Department of Mechanical Engineering.

Lila har mastergrad og doktorgrad i maskinteknikk fra Massachusetts Institute of Technology, i tillegg til bachelorgrad i maskinteknikk fra University of Miami.