NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Nick Smith

Nick Smith

Senior visepresident, strategi, forretningsutvikling og teknologisk infrastruktur

Nick Smith er seniorvisepresident for strategi, forretningsutvikling og teknologisk infrastruktur hos Bose. Han er ansvarlig for utvikling og distribusjon av virksomhetsstrategi i hele organisasjonen, partnerskap og forretningsutvikling, oppretting og bygging av en voksende teknologilisensiert virksomhet, en formgivningstenkende praksis og et datasenter bygd på fortreffelighet og avansert datastrategi. Han har også tilsyn med informasjonsteknologi for Bose.

Nicks favorittprodukt er Bose QuietComfort Earbuds som han bruker hver dag, og hvor han kan sømløst bytte mellom musikk, telefonsamtaler og møter, samtidig som han nyter fantastisk lydkvalitet og støyreduksjon.

Før han ble med i Bose i 2021, var Nick strategi- og driftssjef for global netthandel hos Pitney Bowes Inc. Mens han var der, ledet han etableringen av nye driftsplattformer, partnerskapsprogrammer og logistikknettverk for å muliggjøre økt inntektsvekst. Han ledet også fusjoner og oppkjøp, og integrasjoner etter fusjonen samt samarbeidende innovasjonsprogrammer.

Nick har en MBA fra University of Connecticut School of Business og en bachelor i kjemiteknikk fra Purdue University.