NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Peter Kosak

Peter Kosak

Seniorvisepresident, bilindustri

Peter Kosak er seniorvisepresident hos Bose og leder selskapets bilprodukter. Siden han ble med i Bose i 2019, har Peter vært ansvarlig for en global organisasjon som leverer lydsystemer og -teknologi i verdensklasse til mer enn 20 bilmerker over hele verden, og leverer minneverdige opplevelser i kupeen til millioner av forbrukere hvert år.

Det endelige bilprogrammet som Peter ledet ved General Motors, var sedanen Cadillac CT6, som inneholdt et Bose Panaray-lydsystem med 34 høyttalere og 20 kanaler, og med tilpasset utjevning og digital signalbehandling.

Peter bringer mer enn tre tiår med erfaring innen bilindustrien til sin nåværende rolle, hvorav de fleste ble tilbrakt hos General Motors. Hos GM var Peter ansvarlig for ingeniøravdelingen, markedsføring, avanserte innkjøp, planlegging, og nye produktprogramorganisasjoner og arbeidsgrupper. Etter sin rolle hos GM var Peter visepresident ved Nauto, et teknologidrevet sikkerhetsselskap basert i Palo Alto i California.

Peter har en mastergrad i maskinteknikk fra Purdue University, en MBA fra Columbia University, og en bachelorgrad i maskinteknikk fra University of Massachusetts.