NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Rashaan Josey

Rashaan Josey

Seniorvisepresident, bilindustri

Rashaan Josey er seniorvisepresident hos Bose og leder selskapets bilprodukter. I sin rolle overser Rashaan en global organisasjon som leverer lydsystemer og -teknologi i verdensklasse til mer enn 20 bilmerker over hele verden, og leverer minneverdige opplevelser i kupeen til millioner av forbrukere hvert år.

Rashaan reiser hyppig internasjonalt, og hans Bose QuietComfort 45 støyreduserende hodetelefoner er en konstant og pålitelig ledsager på hver reise.

Før han ble seniorvisepresident i 2023, var Rashaan global leder for salg og markedsføring for Bose Automative. Han har også erfaring fra et utvalg av lederskapsroller siden han startet i Bose i 2015. Rashaans tidligere erfaring inkluderer produktadministrasjon, programvareutvikling og salgsstillinger innen både bil- og forbrukerelektronikkbransjen.

Rashaan har en mastergrad i elektrisk ingeniørteknikk fra University of Michigan, en bachelorgrad i elektrisk ingeniørteknikk fra University of Pennsylvania og har utdanningsattest innen ledelse fra Stanford University Graduate School of Business.