NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Raza Haider

Raza Haider

Sjef for produkt og forsyningskjede

Raza Haider ble med i Bose i 2022 som selskapets første produktdirektør. I denne rollen er han ansvarlig for å levere magiske opplevelser for kunder som også støtter selskapets forretningsmål. I tillegg overvåker Raza Bose-produksjon og den globale forsyningskjeden. Han har flere tiår med ledererfaring innen produktinnovasjon, utvikling og økonomistyring.

En av Razas mest minneverdige Bose-opplevelser er da han satt i et fly og slo av og på de støyreduserende QuietComfort-hodetelefonene mange ganger for å kjenne på den barnlige følelsen av forbauselse og magi som produktet gav ham.

Før han ble med i Bose, var Raza direktør i Dell Technologies, der han ledet ulike produktutviklingsgrupper, og den siste stillingen hans var som daglig leder for Dells globale forbruker-PC- og klientperiferivirksomhet. Han tilbrakte også syv år på McKinsey & Company, der han var kunderådgiver innen design, produktutvikling og drift. I tillegg er Raza en aktiv privat investor og mentor for innovasjonsbedrifter i forretningsinkubatorer basert i Austin i Texas.

Raza tok bachelorgrad i økonomi og psykologi ved Ohio Wesleyan University.