Gratis levering og gratis retur
 

 

En melding til våre kunder som bruker Bose Connect-appen

 


20. april 2017
Vi forstår hvordan fellessøksmål fungerer. Og vi kommer til å bekjempe de provoserende og villedende anklagene som er fremsatt mot oss via rettsinstanser.

Nå ønsker vi å snakke direkte til deg.

Det er ingenting som er viktigere for oss enn din tillit til oss. Vi arbeider utrettelig for å oppnå og bevare denne tilliten, og det har vi gjort i over 50 år. Det har aldri endret seg, og kommer aldri til å endre seg. I Bose Connect-appen overvåker vi ikke kommunikasjonen din, vi selger ikke informasjonen din, og ingenting vi samler inn brukes til å identifisere deg – eller noen andre – ved navn.

Hvis det er noe annet vi mener du bør vite, får du høre det direkte fra oss.

23. april 2017

Vi har besvart spørsmålene dine når de har kommet, men når misvisende informasjon om oss blir gjentatt, må vi gjenta svarene våre for å avklare.

Nå ønsker vi å snakke direkte til deg. Det er ingenting som er viktigere for oss enn din tillit til oss. Vi arbeider utrettelig for å oppnå og bevare denne tilliten, og det har vi gjort i over 50 år. Det har aldri endret seg, og kommer aldri til å endre seg. I Bose Connect-appen overvåker vi ikke kommunikasjonen din, vi selger ikke informasjonen din, og ingenting vi samler inn brukes til å identifisere deg – eller noen andre – ved navn.

Hvis det er noe annet vi mener du bør vite, får du høre det direkte fra oss.

25. april 2017

Alt vi har informert om de siste dagene, gjelder fortsatt – vi har aldri solgt dataene dine, og vi har aldri brukt dataene til å identifisere deg eller noen andre. Men vi kommer nå til å iverksette ytterligere tre tiltak for å gi deg flere valgmuligheter og mer trygghet.

Connect-appen kommer til å bli oppdatert, slik at du kan velge at den ikke skal samle inn data. All informasjon som samles inn før denne valgmuligheten blir tilgjengelig, kommer til å bli endret slik at informasjonen ikke lenger kan knyttes til deg eller enheten din. Og Connect-appens retningslinjer for personvern kommer til å bli oppdatert med enda mer informasjon.

Vi kommer til å informere deg om når disse endringene blir gjeldende. Vi arbeider med dem nå, så du kommer til å høre fra oss snart.

 3. may 2017

Oppdateringen til Bose Connect-appen er nå tilgjengelig.

Når du har lastet ned oppdateringen, går du til hovedmenyen til appen, velger Retningslinjer for personvern og Innstillinger og bruker vekslebryteren for å velge å ikke delta i datainnsamling.

22. juni 2017

Vi kan bekrefte de to siste tingene vi lovet 25. april.

En Bose Connect App-oppdatering (4.2) ble lansert tidligere i dag, og den inkluderer oppdaterte retningslinjer for personvern. Og bruksinformasjonen som ble samlet inn før muligheten for å velge det bort ble tilgjengelig 3. mai, har blitt endret, slik at den ikke lenger kan kobles til deg eller enheten din.