NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE INTRODUSERER NY TRÅDLØS LYDPLANKE OG SURROUND-ANLEGG

SoundTouch® 300 omdefinerer enkelthøyttaleres ytelse for strømming av musikk og filmer

Nye Lifestyle® Systems leverer den ultimate surround-opplevelsen i splitter nytt design

Oktober, 2016 – I dag lanserer Bose tre nye trådløse lydsystemer som er skreddersydd for ditt hjem. SoundTouch 300 lydplanke ¬¬er en lydplanke som flytter grensene for enkelthøyttaleres musikk- og filmytelse, og de to nye luksus Lifestyle-hjemmekinoanleggene kombinerer fantastisk surround-lyd med et like fantastisk design.

SOUNDTOUCH 300-LYDPLANKE

SoundTouch 300 er kun 10,8 cm bred, 97,8 cm lang og 5,7 cm høy, og leverer den beste lydkvaliteten blant lydplanker i samme størrelse, uansett hva du hører på. Den har både Wi-Fi®- og Bluetooth-tilgang med NFC for enkel tilkobling, slik at strømming av Spotify® og lignende tjenester går enkelt og raskt. Den gir god lyd uansett om du ser på TV, film eller sport, eller hører på musikk. Den skiller seg også ut med sin tynne profil og førsteklasses materialer, samt en perforert metallgrill som strekker seg rundt hele lydplanken og en lekker glasstopp.

–Med nye Soundtouch 300 har vi fylt et tomrom i markedet, sier Pete Ogley, daglig leder for Bose audio-for-video. –Vi har flyttet grensene for størrelse, lyd og design som ingen andre i denne kategorien, og vi har lagt til Bluetooth i tillegg til Wi-Fi, slik at du umiddelbart kan strømme noe. Siden det fungerer både som et trådløst musikkanlegg og hjemmekinoanlegg, får du en utrolig opplevelse enten du hører på spillelistene dine, eller ser på Netflix eller sport – alt fra en nydelig høyttaler.

For å gi en bedre romfølelse bruker Soundtouch 300 den eksklusive PhaseGuide®-teknologien for å sende signaler til venstre og høyre i rommet slik at du kan høre det du ikke kan se. Den proprietære QuietPort™-teknologien sikrer dyp, ren bass uansett volum uten at lyden forvrenges. Bose har lagt til avansert DSP for detaljer og balanse på tvers av alle frekvenser. Siden alle rom har forskjellige størrelse, form og møbler, bruker Soundtouch 300 ADAPTiQ®-kalibrering for å tilpasse lyden automatisk til ditt hjem.

HDMI Audio Return Channel (ARC) gjør at oppsettet er enkelt – du trenger bare én kabel for å synkronisere Soundtouch 300 med en TV, DVD-spiller eller strømmetjenester. Det nye systemet er også rustet for fremtiden. Med 4K pass-through er den kompatibel både med dagens og morgendagens teknologi.

Selv om Soundtouch 300 klarer seg fint alene, kan den også kobles sammen med og tilpasses flere komponenter. Blant annet kan den kobles sammen med den nye, akustisk-matchede, trådløse bassmodulen Acoustimass® 300 og/eller Virtually Invisible® 300 som er trådløse surround-høyttalere som gir en full 5:1-opplevelse. Som en del av Bose Sound-familien, kan SoundTouch 300 også kobles trådløst til andre Sound-høyttalere i huset for den ultimate, multi-room underholdningsløsningen.

LIFESTYLE 650 OG 600 EKSKLUSIVT HJEMMEKINOANLEGG

Bose® Lifestyle 650 er et eksklusivt hjemmekinoanlegg som har alt, blant annet en utrolig 5:1-ytelse og det mest raffinerte Bose-designet noensinne. Anlegget har de minste satellitthøyttalerne i Bose sin historie, fire nye satellitthøyttalere kalt OmniJewel™ som er svimlende 4,67 cm brede, 14,66 cm høye og 4,67 cm dype. Hver enkelt OmniJewel-høyttaler kommer med nye høyekskursjons transdusere som sitter ovenfor hverandre for dramatisk produksjon. De jobber sammen med en slank senterkanal og bassmodul for å gi imponerende, rundstrålende retningsbestemt lyd. Alle Lifestyle 650-høyttalerne er fullpakket med teknologi, og kommer i børstet, anodisert aluminium, og har en slank, buet konsoll som er fremhevet med polert glass. Selv om systemkomponentene enkelt kan forsvinne i et rom, er de visuelt imponerende og laget for å bli sett.

–Vårt nye Lifestyle 650-system er bemerkelsesverdig, sier Ogley. –For de som ønsker den beste kvaliteten på lyd, estetikk, materialer og byggekvalitet, finnes det ikke et bedre alternativ.

I likhet med Soundtouch 300, bruker 650 QuietPort-teknologien og avansert DSP for dybde, klarhet og realisme. I tillegg har det ADAPTiQ for optimal akustikk i alle rom, 4K-pass-through med seks HDMI-innganger, samt Wi-Fi- og Bluetooth-aktivert med NFC. I tillegg er nye SoundTouch 300 kompatibel med andre Sound-systemer, slik at du får en trådløs lydopplevelse i hele huset. Med den eksklusive Unify®-funksjonen fra Bose er oppsett forenklet. Funksjonen guider deg gjennom hvert trinn med enkle meldinger på skjermen. I tillegg er prosessen forenklet med den universelle RF-fjernkontrollen som følger med.

Det nye Lifestyle 600-systemet føyer seg inn i porteføljen sammen med Lifestyle 650, med mange av de samme fire, litt større Jewel CUBE® satellitthøyttalere og en Jewel Cube senterkanalhøyttaler.

PRIS, TILGJENGELIGHET OG FARGER

Lydplanken Soundtouch 300, bassmodulen Acoustimass 300, surround-høyttalerne Virtually Invinsible, og Lifestyle 650- og 600-systemene er tilgjengelig i oktober 2016.

Soundtouch 300 har en anbefalt utsalgspris på 6999 kr. og kommer i svart. Den valgfrie bassmodulen er tilgjengelig for 6999 kr. og de akustisk tilpassede surround-høyttalerne er priset fra 3799 kr. Lifestyle 650- og 600-hjemmekinoanleggene har anbefalte utsalgspriser på henholdsvis 47995 kr. og 37995 kr. og er tilgjengelig i svart og hvitt. Soundtouch 300 og Lifestyle-produktene selges hos autoriserte Bose-forhandlere. Vennligst se ytterligere informasjon på Bose.no eller via 62-827514.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling å utvikle ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Wi-Fi er et varemerke registrert av Wi-Fi Alliance. Bluetooth® er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc. og enhver bruk av varemerket av Bose Corporation er under lisens. Spotify er et varemerke registrert av Spotify AB. Musikktjenester kan variere fra land til land.

Pressemelding som PDF