NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

13. april, 2017


BOSE INTRODUSERER DEN NYE SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH-HØYTTALEREN

Imponerende sterk lyd. Overraskende liten høyttaler.

13. april, 2017 – I dag lanserer Bose sin beste Bluetooth-høyttaler noensinne – den splitter nye SoundLink Revolve™ og SoundLink Revolve+™. Med ekte 360-lyd, og et helt nytt akustisk design, er Revolve-høyttalerne utviklet for å gi deg dyp, sterk og oppslukende lyd i alle retninger ¬– fra et sømløst aluminiumskabinett.

¬– Da SoundLink kom på markedet for første gang, tok den hele industrien med storm, sier Glenn Gomes-Casseres, produktdirektør for Bose sine trådløse høyttalere. – Vi ville ikke bare gjøre noen små endringer på lydkvaliteten som gjorde den første SoundLink-høyttaleren populær, vi ville at forskjellen skulle være så stor at én låt overbeviste deg om at dette er den beste lyden du noensinne har hørt fra en så liten høyttaler – akkurat som første gangen du hørte en annen SoundLink-modell.

For å gjøre det, startet Bose-ingeniørene med blanke ark. De måtte redefinere forholdet mellom størrelse, lyd og batterikapasitet. De utviklet først en helt ny akustisk innpakning, og deretter ble den tilpasset den ønskede sylinderformen, i ett stykke aluminium. Det er ingen framside eller bakside, og Revolve-høyttalere trenger derfor ikke og plasseres i en viss retning for å favorisere lyden i et område over et annet. De kombinerer dual-motstående, passive radiatorer med en kraftig, ultra-effektiv transduser – plassert med forsiden ned – og den nye patenterte akustisk deflektoren. Med en ekstra «pressure trap» som fjerner lydforvrengning, blir resultatet dramatisk. Lyden spilles jevnt i alle retninger, med dyp, rik bass – uten at man må plassere den på spesifikke områder i rommet som andre konvensjonelle 360-høyttalere. Uansett om du plasserer høyttaleren i midten av rommet, i et hjørne, eller er sted i midten, så gir Revolve-høyttalerne den samme lydopplevelsen for alle. Musikken er romslig, tydelig, og bemerkelsesverdig høy – når du ønsker det.

Begge de nye Revolve-modellene egner seg like bra utendørs som innendørs. Det sømløse aluminiumskabinettet er holdbart og vannbestandig (IPX4), og tåler regn, vannsprut og støt. En tråd på undersiden av høyttaleren sørger for at den er enkel å henge fra seg på et stativ, når du er på stranda eller på hagefest.

Revolve er 15,2 cm høy, 8,2 cm bred, veier 0,66 kg og har opptil 12 timers batterilevetid. For ytelsens skyld er Revolve+ litt større med sine 18,4 cm i høyden, 10,5 cm i bredden, og en vekt på 0,9 kg. Den har en batterilevetid på opptil 16 timer. Begge har NFC-tilkobling, talemeldinger som veileder deg gjennom Bluetooth-tilkoblingen, og de har en innebygd høyttalertelefon som du kan besvare anrop med eller få tilgang til Siri eller Google Now.

Bose Connect-appen kobler nå sammen to SoundLink-enheter – uansett kombinasjon og alle modeller som er nyere enn SoundLink Color II. Med stereomodusen får du muligheten til å ha én høyre- og én venstrestilt høyttaler, og festmodusen lar deg spille den samme musikken samtidig fra begge høyttalerne.

POPULÆRE SOUNDLINK

Bose SoundLink-høyttalerne har satt standarden for mobil lyd. Den originale SoundLink Mobile-høyttaleren hadde revolusjonerende ytelse og et fint bærbart design. SoundLink Mini og Mini II tok markedet med storm og hadde super lydkvalitet i et enda mindre design. SoundLink III flyttet grensene med en enda kraftigere opplevelse. Den originale Color-høyttaleren ble en hit med robust design. Den har nylig blitt oppdatert med etterfølgerne SoundLink Color II, Revolve og Revolve+ som innleder den neste generasjonen SoundLink. Bose jobber for å lage den minste, mest velspillende, trådløse høyttaleren noensinne.

PRIS, TILGJENGELIGHET OG FARGER

SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ Bluetooth-høyttalerne vil bli tilgjengelig for forhåndsbestilling 13. april, 2017 for 2 399 kroner og 3 499 kroner, og kommer i to farger – Triple Black og Lux Gray. SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ vil selges på Bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere. For mer informasjon, vennligst gå inn på bose.no.

OM BOSE CORPORATION

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling å utvikle ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

###

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

Pressemelding som PDF