NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

21. september, 2017


BOSE OPPGRADERER SINE MEST POPULÆRE HODETELEFONER

Ikoniske QC35 får Google Assistant og justerbar støykansellering

21. september, 2017 – Bose sine ikoniske hodetelefoner, QC®35 er de første hodetelefonene med talestyrt tilgang til Google Assistant, og i tillegg er det mulig å justere støykanselleringen. Den nye modellen, som har fått navnet QC35 II, er tilgjengelig nå og koster 3999 kr.

– QC35 er allerede verdens mest kjente trådløse hodetelefoner, og for mange er de et nødvendig tilskudd i hverdagen, sier Brian Maquire, Director, Bose on-the-go products.
– Vi har ikke endret noe av det folk allerede elsker, men ved å legge til innebygd Google Assistant og mulighet for å justere støykanselleringen, har vi gjort det enda bedre.

QC35 II – STØYKANSELLERENDE HODETELEFONER

Nye QC35 II har samme ytelse og egenskaper som den originale QC35, inkludert støykanselleringen som var med på å definere markedet, lydkvaliteten og batterilevetiden på opptil 20 timer. De nye hodetelefonene har også de velkjente kontrollfunksjonene på høyre øreklokke – med volumjustering og multifunksjonsknappen for innkommende samtaler, samt tilgang til Siri. I tillegg kommer QC35 II med en helt ny Action-knapp på venstre øreklokke, som gir enkel tilkobling til Google Assistant – uten å røre telefonen.

DIN PERSONLIGE GOOGLE-ASSISTENT

QC35 II er de første hodetelefonene med integrert Google Assistant, Bose og Google har samarbeidet for å gjøre bruken av de nye hodetelefonene til en eksklusiv opplevelse. Det er bare å holde inne Action-knappen på hodetelefonene, så er Google klar til å bidra – enten med å sette på den spillelisten eller artisten du ønsker å høre på, eller legge til avtaler i Google-kalenderen din. Hodetelefonene kan også brukes til å ringe med, få varsler om mottatte beskjeder, avtaler og påminnelser, samt finne svar på spørsmål og informasjon. Dermed er det enkelt å sjekke kampresultater, de siste nyhetsoverskriftene, om flyet er i rute, hvilke filmer som går på kino – og mye mer.

Det innebygde mikrofonsystemet fanger opp kommandoene med bemerkelsesverdig nøyaktighet, og på under brøkdelen av ett sekund aktiverer den automatisk støykanselleringen for å stenge ute uønskede lyder. Dermed er det enkelt å høre assistenten eller musikken på folksomme flyterminaler, busser eller togperronger.

NYE INNSTILLINGER FOR STØYKANSELLERINGEN

Akkurat som forgjengeren, er støykanselleringen i QC35 II fullt aktivert når hodetelefonene er skrudd på, men med den nye modellen er det mulig å justere graden av støykansellering med Bose Connect-appen, fra høy til lav, eller helt av om ønskelig. Det er også mulig å endre innstillingene for Action-knappen i den samme appen, slik at den også kan brukes til å justere støykanselleringen, eller endre tilbake til Google Assistant.

FARGER OG TILGJENGELIGHET

De støykansellerende hodetelefonene QC35 II kommer i svart og sølv. Action-knappen gir tilgang til Google Assistant i de landene hvor denne funksjonen er tilgjengelig. I de andre landene vil Action- knappen justere støykanselleringen. QC35 II er tilgjengelig fra 19. oktober i alle butikker som selger Bose, på Bose.no og autoriserte Bose-forhandlere.

OM BOSE CORPORATION

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling av ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger

###

Pressemelding som PDF