NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

NYE BOSE® SOUNDLINK® COLOR BLUETOOTH®-HØYTTALER II

Den høyt elskede Color-høyttaleren blir vannresistent og får nytt design

April 2017 – I dag lanserer Bose et nytt medlem i sin ikoniske SoundLink Bluetooth-høyttalerfamilie: SoundLink Color II. Med et mer robust, vanntett design, nye farger og den gode lyden fra den første generasjonen, tilbyr Color II en enda bedre kombinasjon av ytelse, holdbarhet og moro enn forgjengeren, noe som gjør den ideel å ta med omtrent hvor som helst.

Color II kobles til smarttelefoner og nettbrett trådløst slik at man øyeblikkelig kan spille musikk fra ulike strømmetjenester. Kraften fra Bose sine proprietære dual-opposisjonelle, passive radiatorer gjør vibrasjonene om til et kraftig lydbilde, og tar i bruk hver eneste tomme av det lille kabinettet. Den lille høyttaleren trosser sin egen størrelse, og spiller høyt, lavt og klart, selv om den kun er 13 cm høy, 13 cm bred og 5 cm dyp – og veier kun 0,54 kg.

Color II er bygget for et hektisk og artig liv. Høyttaleren tåler enda mer enn tidligere, er IPX4-sertifisert for vann, og tåler bassengsprut, søl, eller å bli gjenglemt ute i regnet. Det nye soft-touch silikoneksteriøret både ser og føles bra ut, og bidrar til å absorbere støt og slag. I tillegg kommer den i de nye fargene akvamarin, korallrød, kullsort og polarhvit.

Color II er laget for å kunne brukes raskt. NFC-teknologi gjør det enkelt å koble høyttaleren sammen med andre enheter, og oppsettet er enda enklere, med en stemme som guider deg gjennom tilkoblingsprosessen. Den har en innebygd mikrofon for telefonsamtaler, Siri, Google Now™ og andre telefoners VPA. Litiumbatteriet varer i opptil åtte timer, og lades via en USB-port. Og med Bose Connect-appen har du enda flere muligheter og funksjoner. Du kan blant annet koble til enheter, bytte mellom dem, oppdatere programvare og mer.

PRIS OG TILGJENGELIGHET

Bose® SoundLink® Color Bluetooth®-høyttaler II er tilgjengelig fra mai 2017 for 1 499 kroner. SoundLink-kolleksjonen selges på Bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere. Bose Connect-appen er tilgjengelig i App Store® og Google Play™.

OM BOSE CORPORATION

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling å utvikle ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Pressemelding som PDF