NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

08 Oktober 2018


BOSE LANSERER NY SMARTHØYTTALER OG NYE LYDPLANKER

Et nytt kapittel i selskapets legendariske Home Audio-historie

Oktober 2018 – I dag skrives et nytt kapittel i den legendariske Home Audio-historien til Bose med lanseringen av en ny, trådløs smarthøyttaler og to nye lydmoduler – Bose Home Speaker 500 for musikk, samt Bose Soundbar 700 og Soundbar 500 for musikk og hjemmekino. De leverer fantastisk lyd og kombinerer kompromissløs ytelse med overlegen stemmegjenkjenning fra Amazon Alexa. Støtte for andre taleassistenter kommer snart, i tillegg til støtte for Airplay 2 som kommer tidlig i 2019, for å enkelt kunne strømme lyd fra Apple-enheter.

Smarthøyttaleren og lydmodulene er designet fra bunnen av og inneholder den proprietære mikrofonteknologien som finnes i hodetelefonene og ørepluggene til Bose, dermed oppfatter de kommandoene enklere til tross for høye lydnivåer. Med innebygd Bluetooth, Wi-Fi og Alexa gir de umiddelbart tilgang til millioner av sanger, Smart Home Control, nyttig informasjon, underholdning, og mye mer. Alle høyttalerne fungerer bra alene, eller sammen i et multirom-system, og er tilgjengelige i begynnelsen av oktober.

– Talestyrte høyttalere er ingen nyhet, og det finnes mange gode alternativer å velge mellom, men vi hadde en annen visjon for våre. De er inspirert av hvilke unike egenskaper vi kunne tilføre dem for å gjøre opplevelsen bedre, sier Doug Cunningham, Category Manager i Bose Conusmer Electronics Division.

– Alle våre nye smarthøyttalere dobler funksjonalitetene, og det trengs kun én Bose Home Speaker 500 for å levere ekte stereoseparasjon. Våre Soundbar 700 og 500 er tynne og diskré, med overraskende god surround. enten du hører på musikk fra Spotify eller ser på film. Kombinasjonen av Bluetooth og Wi-Fi gir dem uslåelig brukervennlighet og de kan spille sammen eller hver for seg. Med ny Alexa-funksjon, samt flere andre VPA-er på vei, vil de bare bli bedre og bedre i tiden som kommer.

Talestyring – Bose Avanserte Mikrofonteknologi

Bose Home Speaker og lydmodulene bruker Bose sin avanserte mikrofonteknologi, som er utviklet gjennom mange år med research. De har spesialdesignede åtte-mikrofons-matriser som er tilpasset for å fange opp stemmer som er både nærme og langt unna. Så enten omgivelsene er rolige eller bråkete, musikken er lav eller høy, eller du skal gi den kommandoer mens det er andre samtaler i rommet, så hører høyttalerne deg med én gang.

Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500 har det bredeste lydnivået som finnes i dagens smarthøyttalere. Den er innpakket i sømløs, anodisert aluminium, og er kun 20,3 cm høy x 16,9 cm bred x 10,9 cm dyp. Høyttaleren har to tilpassede drivere som peker i hver sin retning og reflekteres av omkringliggende vegger. I tillegg separerer de instrumentene ut på hver sin side og plasserer vokalen der artisten gjorde det under innspillingen. Resultatet er kraftfullt og livaktig – uten kunstige effekter eller forvrenging. Og dersom du foretrekker berøringskontroll, eller telefonen er utenfor rekkevidde, er det analoge knapper på toppen.

Bose Soundbar 700 og Soundbar 500

Bose Soundbar 700 er utviklet for å utkonkurrere ethvert tilsvarende produkt i kategorien. Den er kun 5,7 cm høy, 10,8 cm dyp og 98 cm lang. Har buede, rene linjer, et omsluttende metalgitter og en herdet glassplate. Innsiden er pakket med proprietær teknologi. PhaseGuide-teknologien fra Bose er så bra at den må høres for å bli trodd. Den sender flere kanaler av et lydspor eller en sang gjennom rommet, og fordeler lydene på steder der det ikke står noen høyttaler. Bose DSP tilpassede, lavproduserte transdusere og QuietPort-teknologien tilfører eksepsjonelle detaljer og dybde til dine favorittsanger, krystallklar dialog til Netflix og dramatisk realisme i sportssendingene. For å kontrollere TV-en eller annet tilkoblet utstyr, følger det også med en universal fjernkontroll til Bose Soundbar 700.

Akkurat som Soundbar 700, er Soundbar 500 en arbeidshest som lar deg bytte sømløst mellom lyd for film og musikk. Høyttaleren er 4,4 cm høy x 10,2 cm dyp og drøye 81 cm lang. Den er smalere, tynnere og har en subtil, matt finish som passer pent under TV-skjermen. Den er nesten usynlig – helt til du slår den på.

Begge de nye lydplankene inneholder proprietær ADAPTiQ – en banebrytende teknologi utviklet av Bose gjennom flere år for å akustisk tilpasse seg omgivelsene. I tillegg har de HDMI Audio Return Channel (ARC) for å være kompatible med fremtidig teknologi. De kan også veggmonteres eller utvides med en trådløs bassmodul og bakre høyttalere for å få en full 5.1- opplevelse.

Pris og tilgjengelighet

Home Speaker 500 koster fra 4999,00 kroner. Soundbar 500 og 700 selges for henholdsvis 5999,00 kroner og 9999,00 kroner. De nye produktene selges hos alle butikker som fører Bose, Bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere.

About Bose Corporation

Bose Corporation was founded in 1964 by Dr. Amar G. Bose, then a professor of electrical engineering at the Massachusetts Institute of Technology. Today, the company is driven by its founding principles, investing in long-term research to develop new technologies with real customer benefits. Bose innovations have spanned decades and industries, creating and transforming categories in audio and beyond. Bose products for the home, in the car, on the go and in public spaces have become iconic, changing the way people listen to music.

Bose Corporation is privately held. The company’s spirit of invention, passion for excellence, and commitment to extraordinary experiences can be found around the world — everywhere Bose does business.

###

Pressemelding som PDF