NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

16. mai, 2019 – Bose lanserer nå Frames, et banebrytende produkt som kombinerer solbrillenes funksjonalitet med ytelsen til trådløse hodetelefoner, og verdens første audio augmented reality-plattform. Ved å implementere fremtidens lydteknologi i det aller minste og letteste Bose-systemet noensinne, tar Frames mikroakustikk og talestyring til et helt nytt nivå. Med proprietært open-ear-design, strømmer Frames musikk og informasjon, telefonsamtaler, samt gir tilgang til virtuelle assistenter. Sammen med Frames, lanserer de også Bose Frames Lens Collection, et sett ulike brilleglass som gjør at du enkelt kan tilpasse stilen, endre farge og redusere blending.

– Bose Frames er både magiske og praktiske, sier Mehul Trivedi, Director, Bose Frames. – Valgmulighetene mellom de nye glassene, gjør de til allsidige premium-solbriller. Og når de skrus på, fungerer de som hodetelefoner, som umiddelbart kobler seg til telefonen, kontaktlisten og internett, samt alt hørbart innhold. Frames har fått stor oppmerksomhet innenfor sitt markedssegment etter at den amerikanske pressemeldingen ble sluppet for seks måneder siden, og vi gleder oss til å lansere dens banebrytende ytelse – samt nye tilbehør – til mennesker over hele verden.

Bose Frames er solbriller, nå med utskiftbare glass

Bose Frames finnes i to ulike, tidløse design – Alto, som har kantede former; og Rondo, som er runde og litt mindre. Begge brillene filtrerer ut opptil 99 prosent av all UVA-/UVB-stråling, veier 45 gram og kommer med fargede glass i ulike toner, ladeport, samt gullbelagte hengsler av stål. De er motstandsdyktige mot riper, og har jevnt tonede glass – som enkelt kan skiftes ut. Begge modellene kan fås i Blue Gradient uten polarisering, i tillegg kan du få valgfrie alternativer til begge modellene, både med og uten polarisering. – Mirrored Silver for Alto, og Mirrored Rose Gold for Rondo. Alle glassene har like god beskyttelse mot riper og andre evenutelle skader.

Bose Frames er en Personal Audio Device

Bose Frames fungerer på samme måte som trådløse hodetelefoner, og med sin banebrytende teknologi setter de en helt ny standard for forholdet mellom størrelse og ytelse. Lyden kommer fra en liten, tynn akustisk innpakning som er sømløst integrert i hver av brillestengene. For berørings- og talestyringsfunksjonen er det også plassert en liten mikrofon og en multifunksjonsknapp på høyre side som gjør at du kan styre Siri og Google Assistant, telefonsamtaler, gi kommandoer, og pause eller bytte sanger. Bose Connect-appen tilbyr ytterligere funksjoner for dette allerede nå, og kommer med nye oppdateringer i tiden fremover, deriblant Bose AR.

Bose Frames er Audio AR-kompatible

Bose Frames er det første kommersielle produktet som er utstyrt med Bose sin audio augmented reality-plattform. I motsetning til andre augmented reality-briller og -plattformer, forandrer ikke Bose AR det du ser. Den bruker heller ikke linsene eller telefonkameraet til å forandre objektene som finnes rundt deg. Ved å bruke en 9-axis head motion sensor og GPS-signalene fra iOS eller Android-enheten din, finner den ut hvor du er og tilpasser innholdet ut fra dette. Innholdet kan enkelt lastes ned, noe som gjør Bose Frames bedre over tid.

Batteri og størrelse

Bose Frames består av et litiumbatteri som er koblet til en innebygget POGO-kontakt. Den blir fulladet på under to timer, og ved gjennomsnittlig bruk er batterikapasiteten per oppladning på opptil tre og en halv time, eller tolv timer på standby. Det medfølger også et etui for oppbevaring og beskyttelse, samt et tørkle for å holde de rene.

Detaljer og tilgjengelighet – Frames og Bose AR

Bose Frames finnes i fargen matt svart, og kommer i to ulike varianter – den store (Alto) og den litt mindre (Rondo). Bose Frames vil koste fra 2499,00 kroner, mens Bose Frames Lens Collection med og uten polarisering, henholdsvis vil koste 369,00 kroner og 259,00 kroner.

Produktene er i salg i Norge fra 31. mai, og selges i alle butikker som selger Bose, på Bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere. En oppdatering av Bose AR, bransjens første audio augmented reality-plattform, kommer på SXSW i 2019.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet med samme overordnede mål som da det ble startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling av ny teknologi til det beste for forbrukeren. Bose står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlige rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse, finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering