NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Juli, 2019 — Bose lanserer i dag en ny æra innen hodetelefoner med de nye Noise Cancelling Headphones 700. Dette er Bose største sprang innenfor kategorien siden lanseringen av ikoniske QuietComfort. Nye Bose 700 introduserer et helt nytt talegrensesnitt, som redefinerer samtalekvaliteten på samme måte som støykanselleringen redefinerte lyttekvaliteten. De er bygget etter den kvalitetssikre ytelsen til QC, som forvandler bråkete omgivelser til rolige, der lyttingen står i fokus. Takket være den nye, banebrytende teknologien, er det nå også mulig å ha utmerket samtalekvalitet selv i veldig bråkete omgivelser. Dermed kan du fint snakke med venner, familie eller benytte deg av taleassistenten, selv om du er omgitt av mye trafikk, folkemengder eller bråkete t-bane plattformer. Taleassistenten Siri er lett tilgjengelig for iOS, og Google Assistant og Amazon Alexa er begge innebygd. Med denne modellen kan Alexa aktiveres med en enkel talekommando.

Denne modellen er den første i en ny trio av hodetelefoninnovasjon fra Bose. De trådløse og superkompakte ørepluggene Bose Earbuds 500 og Bose Noise Cancelling Earbuds 700 kommer begge til neste år. Noise Cancelling Headphones 700 er tilgjengelig fra 11. juli og kan forhåndsbestilles allerede i dag. Prisen ligger på 4199 kroner.

– Ideelt sett skal teknologien gjøre oss mer menneskelige, ikke mer avhengig av enheter, sier Brian Maguire, Category Director, Bose Headphones. – Ingen ønsker å bruke mer tid på skjermbruk, men akkurat nå bruker millioner av mennesker mye tid på å sveipe og skrive. Parringen av mobiltelefoner og hodetelefoner har gitt oss større frihet til å ha samtaler, og lar oss bruke våre personlige taleassistenter til å gjennomføre ulike gjøremål, uten å kikke ned. Men vi er fremdeles ikke helt i mål. Taleassistentene tar fortsatt feil av hva vi sier, noe som resulterer i at vi ringer feil nummer. De staver meldingene feil, og vi må av og til åpne applikasjonene manuelt fordi kommandoene våre ikke blir hørt gjennom bråket fra folkemengden rundt oss. Støykansellerende hodetelefoner har hjulpet oss å høre bedre, men vi må også bli hørt bedre. Ingen har foreløpig klart å løse den utfordringen, hverken hodetelefoner eller mobiltelefoner. Men Bose Noise Cancelling 700 kommer til å endre dette, og vi kan ikke vente på at folk skal få oppleve forskjellen dette kommer til å utgjøre.

Revolusjonerende Bose Voice System

Bose Noise Cancelling Headphones 700 har blitt utviklet fra bunnen av med et integrert system som inneholder en ny akustikk og elektronikkpakke, ny digital signalbehandling og et nytt system bestående av åtte mikrofoner, som gir den mest komplette og behagelige hodetelefonopplevelsen til nå. Av de åtte mikrofonene, er fire i sin helhet dedikert til støykansellering, to bidrar både til støydemping og samtaler, og de to siste er forbeholdt samtalelyd. En stråleformingsteknikk isolerer stemmen din ved å undertrykke alle de andre lydene rundt. Mens en avvisningsteknikk legger til en ekstra beskyttelsesfrekvens, som sporer opp og blokkerer de forstyrrende lydene som ikke blokkeres ut av de andre mikrofonene. Dermed er det stemmen din som høres under telefonsamtaler og talekommandoer, ikke TV-en i bakgrunnen eller personen som sitter rett ved siden av deg. Takket være den nye teknologien er det nå enda enklere for Siri, Google Assistant og Alexa å hjelpe deg med veibeskrivelser, spillelister eller e-poster.

Den aller første fulltransparente opplevelsen, samtalemodus – samt glimrende lydkvalitet 

Bose 700 har neste generasjons støykansellering for forbedret kvalitet. Den nye elektronikken eliminerer også den lille suselyden som ofte høres fra hodetelefoner med støydemping. Tilsammen utgjør de nye muligheter for justerbar støyreduksjon, som gir det å stenge ute uønskede lyder en helt ny betydning. Høyere innstilling på støyreduksjonen gir økt stillhet. Du kan med andre ord velge å ta inn akkurat så mye av omgivelsene rundt som du selv ønsker. Funksjonen Conversation Mode pauser det du hører på, skrur av støydempingen og aktiverer mikrofonene, så du kan høre det som skjer rundt deg.

Når det gjelder musikk, er lyttekvaliteten i de nye hodetelefonene fantastiske fra første stund. Utstyrt med proprietær aktiv equalizer, gjengir de et klart, naturlig og balansert lydbilde, uten overdreven bass, vokal og diskant som skaper lyttetretthet over tid.

Enkle funksjoner, komfort og batterilevetid som holder hele dagen

Bose Noise Cancelling Headphones 700 er skapt for å vare. De består av rustfritt stål, kvalitetssikre komponenter, færre synlige skruer, sømmer og ledd enn det som er bransjestandarden. Vekten fordeles jevnt og komfortabelt over hodebøylen, og de har opptil 20 timers batterilevetid. For strømlinjeformet kontroll, har de et kapasitivt berøringspanel som står for volum, låthopping og liknende. Hodetelefonene har også tre fysiske knapper for henholdsvis av/på, justering av støydempingen og aktivering av taleassistenten. Bose Music appen gir deg muligheten til å tilpasse og endre preferanser, oppdatere programvaren, samt tilgang til flere nåværende og kommende funksjoner.

Alexa aktiveringskommando, Bose AR, samt kommende funksjon- Noise-Masking 

Bose Noise Cancelling Headphones 700 samarbeider med alle innebygde talestyringsassistenter. Google Assistant og Alexa er allerede integrert for raskere og enklere tilgjengelighet. En ny programvareoppdatering for aktiveringskommando av Alexa er også tilgjengelig. Når den er lastet ned, aktiveres den ved at du sier «Alexa», akkurat som på smarthøyttaleren du har hjemme. Hodetelefonene er også Bose AR-aktivert, og kan brukes med et økosystem av apper som legger til et lag med lyd over lyden fra omgivelsene rundt deg. Andre programvarefunksjoner er på vei, inkludert en støymaskeringsfunksjon. Denne består av beroligende lyder du kan ta i bruk når du har på støykanselleringsfunksjonen, og passer bra til dyp konsentrasjon eller avslapping.

Detaljer og tilgjengelighet

Bose Noise Cancelling Headphones 700 brettes sammen ved å vri på hodetelefonene. De kan lagres i en tynn bæreveske som er lett å plassere i bagger, sekker og setelommer. Hodetelefonene kommer i fargene Black og Silver, og selges i alle butikker som selger Bose, Bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere. Ytterligere detaljer om Bose Earbuds 500 og Noise Cancelling Earbuds 700 blir tilgjengelig nærmere lansering.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet med samme overordnede mål som da det ble startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling av ny teknologi til det beste for forbrukeren. Bose står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlige rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse, finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering