NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE LANSERER TO NYE EARBUDS-MODELLER: QUIETCOMFORT OG SPORT

QC Earbuds – De mest effektive støykansellerende Earbuds-modellene noensinne

Sport Earbuds – Kvalitetslyd i tidløst design

10. september, 2020 - Hodetelefonene som i sin tid revolusjonerte bransjen er tilbake – denne gangen i form av trådløse øreplugger. I dag lanserer Bose de nye ørepluggene QuietComfort® Earbuds, som viderefører kvaliteten til de eksisterende støydempende hodetelefonene, i et lekkert in-ear-design. I tillegg lanserer de også modellen Sport Earbuds – som med sitt slankere design sikrer at ørepluggene holder seg på plass under de fleste former for trening.

Modellen QC-Earbuds kommer med proprietære fremskritt innen maskin- og programvare, som viderefører den 20 år lange arven fra serien av QC-hodetelefoner. Hver øreplugg er cirka 2,5 cm lang og veier 0,3 gram. Ytelsene er på nivå med tidligere QuietComfort-modeller, slik at selv de mest støyete omgivelser vil oppleves som stille oaser, enten ved å redusere støy fra lastebiler, busser og tuting i rushtrafikken, eller ved å fjerne forstyrrende lyder innendørs fra naborommet i leiligheten eller på kontoret.

Bose Sport Earbuds er konstruert for å være den ultimate treningspartneren. De leverer bedre lydkvalitet enn sine forgjengere, og er omtrent halvparten så store. De er designet for å være optimale til bruk under trening – både når det gjelder passform, komfort og kontroll. Derfor passer de til de fleste treningsformer, både hjemme, på treningssenteret og utendørs.

Sport Earbuds og QC Earbuds koster henholdsvis 2099,- NOK og 2899,- NOK. Begge er tilgjengelige i butikkene fra 5. oktober og kan forhåndsbestilles allerede nå.

DEN MEST EFFEKTIVE STØYKANSELLERINGEN FRA BOSE NOENSINNE

– Vi har brukt mye tid på å sikre at våre nye QuietComfort Earbuds er de mest effektive støykansellerende ørepluggene noensinne, sier Mehul Trivedi, Category Director for Bose wearable audio. – Men de har også fantastisk lydkvalitet og er en glede å bruke. Det er en uslåelig kombinasjon som gjør de industriledende innenfor sitt segment, slik en QuietComfort-modell skal være.

Det proprietære støyreduksjonssystemet – eksklusivt fra Bose

QC Earbuds har en rekke tekniske spesifikasjoner. For å fysisk blokkere uønskede lyder, skaper nye StayHear™ Max en myk, men likevel tett forsegling. Pluggene sørger for resten. De benytter også flere mikrofoner for å registrere, måle og sende gjenværende støy til en egen elektronisk brikke, med en ny og eksklusiv algoritme. Sammen med små transdusere, fanger systemet opp og behandler uønsket støy, og responderer med et presist motsignal i løpet av en brøkdel av et millisekund. Resultatet er meget godt, og helt særegent for Bose. På et øyeblikk vil nærliggende støy fra eksempelvis en durende kaffekvern oppleves på nivå med hviskelyder, mens surrende lyder fra motorer og industriarbeid vil nesten forsvinne.

Justerbar støykansellering – fjern støyen med fingertuppene

QC Earbuds kommer med 11 ulike nivåer av støykansellering, slik at du kan velge selv hvor mye av den omkringliggende støyen du ønsker å stenge ute. Det er enkelt å stille inn og endre dine preferanser fortløpende – fra det laveste nivået der du kan høre på musikk og samtidig følge med på alt som skjer rundt deg, til full støykansellering, der du stenger ute alt.

For musikk, filmer, podkaster og samtaler

QC Earbuds er skapt for underholdning, og forskjellen er merkbar fra første gang de tas i bruk. Ved avspilling av musikk, ligger reproduksjonen så tett opp til originalinnspillingen som mulig. I motsetning til konvensjonelle øreplugger, blir ikke bassen på favorittsangen din borte eller forvrengt – i stedet er den distinkt og tilstedeværende i alle volumnivåer. Ved avspilling av filmer, videoer, nyheter og podkaster, er tale og dialog naturlig gjengitt og uten elektronisk sus. Ved telefonsamtaler, skiller QC Earbuds stemmen din fra de rundt deg og demper støy fra vindkast, slik at det du sier blir mer forståelig for de i andre enden.

Batterilevetid og farger

QuietComfort Earbuds har 18 timers total lyttetid – 6 timer når de er fulladet, samt 12 timer når de kobles til batterietuiet. De har en matt finish og kommer i fargene Triple Black og Soapstone.

DEN NYE VERSJONEN AV BOSE SPORT EARBUDS

Bose Sport Earbuds er designet med formål om å øke motivasjon, konsentrasjon og treningslyst. Hver av pluggene har et helt nytt akustisk system som består av en høyeffektiv driver, proprietært portdesign og volumoptimalisert EQ, som sikrer en klar og kraftig ytelse. Det er bare starten på hva som gjør dem unike.

Sitter godt

De nye Sport Earbuds er utviklet med et spesifikt fokus på trening. Alle komponentene er spesialtilpasset for å løse kategoriens mest vanlige utfordringer. Dette betyr at det kun er de nye StayHear™ Max-proppene som kan benyttes på dem. De nærmest låser seg på plass i ørene, og blir sittende der enten du gjennomfører høy- eller lavintensitetsøkter – og uten at du vil oppleve plager. Du kan trene HIIT-økter, følge gjennomføre Pelotons tøffeste treningsprogrammer, drive med langdistanseløping eller yoga-inversjoner; uansett har Bose Sport Earbuds en nesten magisk evne til ikke å falle ut – og det helt uten de typiske kompromissene, som at pluggene må dyttes langt inn i ørene eller at det er behov for å vikle andre deler rundt dem.

Batterilevetid og farger

Sport Earbuds har opptil 5 timers batterilevetid per opplading, i tillegg til at batterietuiet gir opptil 10 timers ekstra avspillingstid. De kommer i fargene Triple Black, Baltic Blue og Glacier White.

QC EARBUDS AND SPORT EARBUDS - Kompatibilitet, tilkobling og kontroller

De nye Bose QuietComfort Earbuds og Sport Earbuds er kompatible med både iOS-enheter, Android-enheter og innebygde taleassistenter. De bruker Bluetooth® 5.1, der den presist plasserte antennen og en ny dataoverføringsmetode sikrer jevn tilkobling. Begge modellene har et solid design, med en IPX4-klassifisering for å tåle både svette og vann. De har lett tilgjengelige knapper på pluggen, der du styrer de vanligste kommandoene for musikk, telefonsamtaler, samt tilgang til din personlige assistent. De nye, myke silikon StayHear ™ Max-proppene følger med i tre ulike størrelser. For ytterligere funksjonalitet og programvareoppdateringer, er Bose QC og Sport Earbuds kompatible med den kostnadsfrie Bose Music-appen.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet av samme overordnet mål som da det startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling å utvikle ny teknologi til det beste for brukeren. Bose® står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlig rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering