NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE OPPDATERER HODETELEFONEN SOM SATTE EN NY STANDARD

Lanserer nye QuietComfort 45 hodetelefoner

31. august 2021 — I dag lanserer Bose sine nye QuietComfort® 45 hodetelefoner, og erstatter de legendariske QuietComfort 35 II med forbedret støydemping som gir deg umiddelbar stillhet uansett hvor du befinner deg. Med nytt AWARE-modus som slipper verden inn, bedre stemmeisolasjon for enklere samtaler og 24 timers batterilevetid på én enkelt lading. QuietComfort 45 hodetelefoner opprettholder kjennetegnene til forgjengeren med fantastisk lydkvalitet, komfort og stabilitet hele dagen, enkle kontroller, bunnsolid tilkobling og en oppdatering av det ikoniske designet som gjorde QuietComfort til en av de mest gjenkjennelige bærbare hodetelefonene noensinne. QuietComfort 45 hodetelefonene vil være tilgjengelige fra og med 30. september for 3.999 NOK, og forhåndsbestillinger starter 1. september på Bose.no og hos utvalgte forhandlere.

“QuietComfort 45 hodetelefonene er legendariske, og dét er det en grunn til, sier Mehul Trivedi, kategorisjef, Bose wearable audio. Det som startet som et produkt tilpasset reising ble et produkt som gjør hverdagen bedre og enklere for millioner av mennesker over hele verden. Kundene våre har i mange år fortalt oss at det er fordelene som gjør QuietComfort så annerledes og uunnværlig. De har alltid vært et godt eksempel på å utmerke seg der det gjelder, og QC45 - er ikke et unntak.” 

To modus — QUIET og AWARE

QuietComfort 45 hodetelefoner inneholder to innstillinger, og begge har blitt oppnåelige ved hjelp av et nytt aktivt støyreduksjonssystem, samt en ny elektronikkpakke. I stille modus (QUIET) kombineres mikrofoner i og utenfor hodetelefonene med en proprietær digital chip for å registrere, måle og reagere på mer uønskede lyder i mellomtonene, de som vanligvis finnes i pendlertog, travle kontorlokaler og kafeer. Den nå berømte "svusj", assosiert med Bose støyreduserende teknologi, skjer på en brøkdel av et millisekund for å koble helt ut, eller nyte musikk, podcaster eller filmer med naturtro lyd, detaljer og uten distraksjoner. I AWARE modus bytter QuietComfort 45 hodetelefonene helt om til at alt kan høres – like naturlig, klart og raskt, uten å måtte ta de av. 

Stemmeisolasjon for enkle samtaler – uansett sted

For telefonsamtaler og kommandoer kan QuietComfort 45 hodetelefoneiere dele støydemping. Et stråleformet mikrofonsystem isolerer stemmen deres, mens et annet system demper og blokkerer de hørbare distraksjonene rundt dem, som en kaffekvern eller bjeffende hund, fra å bli plukket opp og overført til hvem de snakker med. Det betyr at venner, familie, kolleger og personlige assistenter kan høre hva som blir sagt, og baner vei for produktive Zoom -møter, bedre videochatter og mer nøyaktige VPA -svar på alt fra tekstdiktat til å få veibeskrivelse, til å kontrollere et smart hjem.

Det ikoniske designet er tilbake

QC45 hodetelefonene bygger på det ikoniske utseendet til forgjengeren, og opprettholder alle designelementene som gjorde den til en identifiserbar klassiker og all komfort og stabilitet som gjorde den til en hodetelefon man kan bruke hver eneste dag. Bretter og buler er fjernet fra myke materialer, hull mellom komponentene har blitt erstattet med jevne overganger, og de er slitesterke, lette og sammenleggbare for å lagre i en kompakt bæreveske som er inkludert. Fargene til QC45 hodetelefonene er tidløse — Triple Black og White Smoke, som begge kommer med en lekker matt finish. Og sammen med QuietComfort Earbuds og Noise Cancelling Headphones 700 slutter de seg til resten av produktene i Bose sin støyreduserende familie.

Enkle knapper, flerpunktstilkoblinger og SimpleSync med Bose Soundbars

QuietComfort® 45 hodetelefoner er, uten tvil, praktiske, og gjør det enkelt å styre med knapper man kan ta på. Det er fire knapper på høyre øretelefon: volum opp, volum ned, på/av og Bluetooth®-tilkobling, samt en for de vanligste oppgavene - for å svare og avslutte samtaler, spille og sette musikk på pause og tilgang til den innebygde stemmeassistenten (VPA). På venstre øretelefon er det en knapp for å veksle mellom ulike modus samt dempe mikrofonen under samtaler. Bose Music appen tilbyr ytterligere hjelp til installasjon og bruk, inkludert flerpunktstilkoblinger som støttes av Bluetooth® 5.1 for iOS- og Android-enheter og Bose SimpleSync™ for å koble en QC45 hodetelefon med kompatible Bose Soundbars for den ultimate private filmfesten.

24 timers batterilevetid og USB-C lading

QC45 hodetelefoner har opptil 24 timers batterilevetid og klarer derfor de aller lengste flyturene, 20 sammenhengende konferansesamtaler eller for studenter som er oppe hele natta. De lader nå via USB-C®: det tar 2,5 time for en full oppladning, og en lading på 15 minutter gir tre timers avspilling.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, under sin tid som professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet med ett og samme overordnede mål som da det ble startet, nemlig å utvikle nye teknologier med reelle brukerfordeler gjennom langsiktig forskning og utvikling. Bose står bak en rekke innovasjoner som har endret, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd og andre ulike områder. Boseprodukter til hjemmet, bilen, på farten og offentlige miljøer har i flere tilfeller blitt ikoniske og endret hvordan musikk lyttes til. Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd for innovasjon, lidenskap for høyeste kvalitet og engasjement for best mulig opplevelse kan finnes over hele verden, uansett hvor Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering