NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

BOSE INTRODUSERER SMART SOUNDBAR 900

Dolby Atmos møter Bose Spatial Technologies for den ultimate alt-i-ett trådløse høyttaleren

15. mars, 2022 — I dag lanserer Bose den nye Smart Soundbar 900 – en Dolby Atmos®-høyttaler som gir unik innlevelse for film og musikk. Med proprietære Bose sine romlige teknologier, løfter 900 Dolby Atmos-innhold ved å skille instrumenter, dialog og effekter, for deretter å plassere dem i diskrete deler av rommet – langt over, og helt til høyre og venstre. Det hever også annet innhold enn Dolby Atmos ved å gi en sammenlignbar opplevelse uansett hva du hører eller ser på. Med HDMI eARC, kobles Soundbar 900 til en TV med bare én kabel, og pakker all teknologien inn i et nydelig enkelt kabinett. Den har Wi-Fi® og Bluetooth® for det beste fra begge verdener, Google Assistant og Amazon Alexa for stemmestyring, en enkel app for berøringskontroll, og er kompatibel med Spotify Connect, AirPlay 2 og alle andre Bose-smarthøyttalere for en førsteklasses lyd med flerromssystem. Soundbar 900 er et alt-i-ett-anlegg som erstatter Bose Smart Soundbar 700, er tilgjengelig fra 29. mars for 10,999 NOK og kan forhåndsbestilles fra og med i dag på Bose.no.

Dolby Atmos møter Bose Spatial Technologies

Smart Soundbar 900 setter deg i sentrum av musikken eller filmene dine på en helt ny måte. Ved å kombinere tilpassede sammensetninger av elementer, dipolsvingere og lavprofilsvingere med Bose romlige teknologier, produserer den et lag av virkelighet ingen andre høyttalere kan matche.

Mens konvensjonelle Dolby Atmos-lydplanker skaper lyd "overhead", leverer 900 mer. Bose PhaseGuide™-teknologi legger til andre dimensjoner like presist, og plasserer og "fester" distinkt lyd til høyre og venstre der det ikke er høyttalere. Så helikopteret svever over deg - mens skuespillerne løper forbi deg, istedenfor over skjermen. Eller når sangeren står venstrestilt når han opptrer - og du hører han opptre venstrestilt i rommet. Når det ikke er noe Dolby Atmos-innhold, er de horisontale romlige effektene like effektive, og Bose TrueSpace™-teknologien tar over for den vertikale opplevelsen, og remikser signaler for å legge til "høyde" uten å legge til en takhøyttaler.

For programmering eller spillelister, leverer Bose QuietPort™-teknologi eksepsjonell bassytelse og praktisk talt ingen forvrengning, uansett volum. Og hvis møbler eller systemplassering forstyrrer lydkvaliteten, fikser proprietær ADAPTiQ®-teknologi det automatisk, og optimaliserer ytelsen for hver plass, hver gang.

Størrelse og design

Soundbar 900 er bare 5,82 cm høy, litt over 10 cm dyp og 104 cm lang. Den har et ovalformet design, metallgitter, stramme sømmer, rene linjer og en polert, støtsikker topp av herdet glass. Den passer perfekt under TV-er som er 50" eller større.

Enkelhet, kompatibilitet, kontroller

Bose Smart Soundbar 900 gir umiddelbar tilfredsstillelse. Oppsettet er enkelt med HDMI eARC og én kabel som kobles til TV-en. Med Wi-Fi er det enkelt å få tilgang til Spotify Connect og AirPlay 2; med Bluetooth® tar paring til en telefon eller et nettbrett kun sekunder. Google Assistant og Amazon Alexa er innebygd for stemmekontroll – og Alexa utvider seg til å både svare og ringe, og aktiverer den eksklusive Bose Voice4Video™-funksjonen som slår en TV på til den kanalen eller inngangen som det blir bedt om – med kun én kommando.

For ekte fleksibilitet, fungerer 900 sømløst og trådløst med Bose bassmoduler og bakhøyttalere for en mer komplett hjemmekinoopplevelse; Bose smarthøyttalere - for et system med flere rom eller hele hjemmet; og de nye QuietComfort® 45-hodetelefonene for den ultimate private lydfesten. Bose Music-app hjelper med sammenkobling, personalisering og oppdateringer.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, under sin tid som professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet med ett og samme overordnede mål som da det ble startet, nemlig å utvikle nye teknologier med reelle brukerfordeler gjennom langsiktig forskning og utvikling. Bose står bak en rekke innovasjoner som har endret, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd og andre ulike områder. Boseprodukter til hjemmet, bilen, på farten og offentlige miljøer har i flere tilfeller blitt ikoniske og endret hvordan musikk lyttes til. Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd for innovasjon, lidenskap for høyeste kvalitet og engasjement for best mulig opplevelse kan finnes over hele verden, uansett hvor Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering