NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

10. oktober 2022 – I dag kunngjør Bose den nye Smart Soundbar 600 – en liten, elegant lydplanke som har Dolby Atmos® og proprietær Bose TrueSpaceTM-teknologi for å levere eksepsjonell lyd for sin størrelse. Smart Soundbar 600 løfter filmer, TV og musikk ved å plassere dialog og vokal, lydeffekter og instrumenter presist til venstre, høyre og til og med oppover – og sikrer at uansett hva du ser eller hører på, så er lyden forbløffende.

Smart Soundbar 600 har Wi-Fi®, Bluetooth® og Chromecast innebygd for total strømmekontroll, og fungerer med Google Assistant-funksjoner og Amazon Alexa, innebygd for stemmekontroll. Bose Voice4Video™-teknologi som brukes med Alexa gir én enkelt kommando for å slå på TV-en, bytte inngang og stille inn på favorittkanalen din, mens Bose SimpleSync™ lar deg pare lydplanken med kompatible Bose-hodetelefoner eller Bluetooth-høyttalere for å utvide lytteopplevelsen ytterligere. Bose Smart Soundbar 600 er tilgjengelig fra 24. oktober for 5.799 NOK og kan forhåndsbestilles fra og med i dag på Bose.no.

¬¬– Når lyd virkelig fengsler deg, kan den føre deg fra bare å se på TV og filmer til å være fullstendig tilstedeværende med det som er på skjermen. For de som ønsker å føle seg omsluttet av lyden, men ikke har mye plass til utstyr, er Smart Soundbar 600 den ideelle løsningen, sier Raza Haider, produktsjef for Bose.

For din underholdning

Når Dolby Atmos-innhold er tilgjengelig, kombineres nøyaktig innstilt Bose digital signalbehandling og Atmos-dekoding med 600-tallets fem transdusere for å produsere lyd rundt deg, selv der det ikke er høyttalere. I samarbeid med hverandre projiserer to sideskytende veddeløpsbaneformede svingere lyd horisontalt inn i rommet, en senterdiskant gir krystallklar dialog, og to oppløftende transdusere hjelper ikke bare de horisontale lydbildene, men reflekterer lyden oppover fra taket for å få det til å virke som at lyden kommer ovenfra. Med kraften og dybden som produseres av disse komponentene, føles en høyhastighetsjakt som om den kommer bak deg - ikke mot deg, og at et tordenslag slår over deg, mens regnet omgir deg.

Når du ikke ser på Dolby Atmos-aktivert innhold, kan du fortsatt oppleve utmerket, oppslukende lyd. Med støtte fra de samme fem transduserne analyserer TrueSpace andre signaler enn Dolby Atmos – som stereo eller 5.1 – og remikser dem for å produsere lyd like effektivt med lignende romslighet.

For TV og musikk gir Bose QuietPort™-teknologi dyp bassytelse med praktisk talt ingen forvrengning ved hvert volum.

Kompakt størrelse og slankt design

Soundbar 600 er designet for å være liten og kompakt. Uten å legge til høyde på kabinettet, passer det fortsatt til alle svingerne som kreves for å levere høykvalitetslyd – slik at ytelsen ikke kompromitteres for størrelse. Lydplanken er 5,61 cm høy, 10,39 cm dyp og litt over 69 cm lang, noe som gir høyttaleren en lav profil som passer enkelt under hvilken som helst TV uten å hindre den. Den har en raffinert matt figur med et sofistikert omsluttende metallgitter i svart.

Brukervennlighet, total kontroll og kompatibilitet

Soundbar 600 sitt oppsett er enkelt. Bare koble til én kabel – enten en HDMI™ eARC eller optisk kabel – fra lydplanken til TV-en, og du blir umiddelbart oppslukt av lyd.

Soundbar 600 tilbyr fleksible strømmealternativer. Ved å bruke Wi-Fi, innebygd Chromecast, Spotify® Connect eller Apple AirPlay 2 får du umiddelbar tilgang til din favoritt musikkstrømmetjenester. Bluetooth lar deg koble til telefonen eller nettbrettet for å streame det som spilles av på enheten din. For stemmestyring fungerer Soundbar 600 med Google-funksjonalitet og Amazon Alexa innebygd – og Bose Voice4Video-funksjonen som brukes med Alexa slår på en TV til riktig kanal og inngang med én enkel kommando.

Soundbar 600 er kompatibel med alle andre Bose smarthøyttalere og lydplanker for et multiroms lydsystem, og kobles feilfritt sammen med Bose bassmoduler og bakhøyttalere for en robust hjemmekinoopplevelse. Ved å bruke Bose Music-appen kan du konfigurere, betjene, tilpasse 600, samt få tilgang til Bose SimpleSync og få de siste programvareoppdateringene.

Om Bose

Bose er verdenskjent for sine førsteklasses lydløsninger for hjemmet, på farten og i bilen. Siden det ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar Bose, har selskapet vært dedikert til å levere fantastiske lydopplevelser gjennom innovasjon. Og dets lidenskapelige ansatte – ingeniører, forskere, musikkfanatikere og drømmere – har holdt seg forpliktet til troen på at lyd er den mektigste kraften på jorden; dens evne til å transformere, transportere og få oss til å føle oss levende. I nesten 60 år har denne troen drevet oss til å lage produkter som har blitt ikoniske, og endret måten folk lytter til musikk på.

###

Produktfotografering