NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

9. desember 2021 – I dag lanserer Bose en ny høyttaler i sin ikoniske SoundLink Bluetooth familie: SoundLink Flex. SoundLink Flex-serien gir den beste lyden for en bærbar høyttaler, i en helt ny størrelse med et svært robust design. SoundLink Flex-høyttaleren er fullpakket med eksklusiv Bose-teknologi for å levere en dyp og klar lyd, som er kraftig nok til å underholde og fylle stuen din, og høy og dyp nok for ethvert utendørs-eventyr. Den legger til proprietær Bose Position IQ-teknologi, for å automatisk oppdage høyttalerens orientering. Uavhengig av om høyttaleren er stående, hengende eller liggende, er SoundLink Flex optimalisert for å levere fyldig og autentisk lyd. Høyttalerens IP67-sertifisering kombineres med opptil 12 timers batterilevetid for å gjøre den til en bærbar arbeidshest. SoundLink Flex vil være tilgjengelig fra og med 16. desember 2021, for 1.799 NOK på Bose.no.

Revolusjonerende ytelse for mobil lyd

SoundLink Flex bruker hver eneste millimeter av kabinettet for å levere forbløffende lyd. En spesialtilpasset transduser – så stor det var mulig å få plass til – maksimerer klarheten slik at du kan høre hvert instrument og vokal, og gir en bass du kan kjenne i brystet. SoundLink Flex er satt sammen av to motstående passive radiatorer, som på en glimrende måte omgjør vibrasjon til kraftig lyd fra den kompakte høyttaleren. Boses lydprosessor (DPS) minimerer forvrengningseffekten dramatisk, slik at du hører en naturlig og fyldig lyd.

For første gang i en Bluetooth-høyttaler, gjenkjenner Bose SoundLink Flex dynamisk orientering og justerer seg automatisk for å levere kompromissløs lyd ved hjelp av Bose Position IQ teknologi. Uavhengig om SoundLink Flex høyttaleren står oppreist på kjøkkenbenken, henger på en ryggsekk eller ligger flatt ved bassengkanten, trenger du ikke å gjøre noe for å sikre best mulig lydkvalitet.

Bygget for å tåle en støyt, samt et håndholdt vakkert design

Med IP67 sertifisering og førsteklasses materialer, er SoundLink Flex en robust og spenstig høyttaler – klar for alt dagen din har å by på. Sammen sørger høyttalerens myke silikonrygg og pulverlakkerte stålgitter for å beskytte den mot fall og slag, at materiale vil unngå å flasse eller drysse, og gjør høyttaleren motstandsdyktig mot korrosjon og UV-lys. Høyttalerens tett forseglede akustiske komponenter stenger ute vann, støv og smuss og vil ikke forstyrre lydbildet. SoundLink Flex vil til og med flyte til vannoverflaten ved uhell dersom høyttaleren havner i vannet. Den slitesterke sløyfen kan enkelt festes til en karabinkrok eller veskereim, eller henges på en krok i dusjen.

SoundLink Flex er ca 20,06 cm bred, 5,33 cm dyp og 9,14 cm høy, og veier i underkant av 0,5 kilo. Høyttaleren ligger lett i håndflaten, ser elegant ut i bokhyllen og den er super å ta med “on the go”. SoundLink Flex kommer i fargene Black, White Smoke og Stone Blue.

Kobler seg sammen på sekunder, jobber hele dagen og spiller på lag med andre

SoundLink Flex-oppsettet er rett frem, med enkle talemeldinger for Bluetooth-paring med telefon eller nettbrett i løpet av sekunder. Høyttaleren kan huske opptil åtte Bluetooth-tilkoblinger som gjør det enkelt å bytte fra én enhet til en annen. Ved å bruke Bose Connect-appen kan du kontrollere SoundLink Flex med tilpassede innstillinger og motta de siste programvareoppdateringene. Knapper på høyttaleren lar deg slå på/av, skru opp/ned volumet, koble til Bluetooth, og spille av, pause eller hoppe over et spor. SoundLink Flex gir deg også muligheten til å få tilgang til din mobiltelefons stemmeassistent, eller å ta imot anrop og å ha telefonsamtaler med eksepsjonell klarhet gjennom en innebygd mikrofon.

SoundLink Flex høyttaleren kommer med et oppladbart lithium-ion batteri som tilbyr opptil 12 timers avspilling – nok til å vare gjennom en hel dag med familiebesøk eller en avslappende ettermiddag i parken. Høyttaleren bruker USB-C lading med ladeporten strategisk plassert på motsatt side av sløyfen, slik at du kan lade og spille fra SoundLink Flex i hvilken som helst posisjon uten å gå glipp av noe.

Par enda en SoundLink Flex eller Bose Bluetooth høyttaler for Stereomodus (venstre-høyre kanal) eller Festmodus (samtidig musikkavspilling). Til hjemmebruk fungerer SoundLink Flex sømløst med én eller flere Bose smarthøyttalere og lydplanker for å utvide lytteopplevelsen din gjennom bruk av Bose SimpleSync-teknologi. Når SoundLink Flex er tilkoblet, kan du be stemmeassistenten om å spille musikk på smarthøyttaleren din, og innholdet vil spilles av samtidig på begge høyttalerne.

Om Bose Corporation

Bose ble grunnlagt i 1964 av Dr. Amar G. Bose, daværende professor ved Massachusetts Institute of Technology (MIT). I dag drives selskapet med samme overordnede mål som da det ble startet; gjennom langsiktig forskning og utvikling av ny teknologi til det beste for forbrukeren. Bose står bak en rekke innovasjoner som har forvandlet, fornyet og utviklet produktkategorier innen lyd, men også andre områder. Bose-produkter i hjemmet, i bilen, i det offentlige rom og på farten, har i mange tilfeller blitt ikoniske, det har faktisk forandret måten folk lytter til musikk på.

Bose Corporation er privateid. Selskapets ånd av innovasjon, lidenskap for kvalitet og engasjement for en best mulig brukeropplevelse, finnes rundt om i verden, overalt der Bose gjør forretninger.

###

Produktfotografering