90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Justere akustisk støyreduksjon

Bruke kontrollmodulen

Akustisk støyreduksjon demper uønsket støy og gir deg en klarere lyd fra hodesettet. Du kan justere støyreduksjonen basert på lyttepreferansene og omgivelsene dine.

Første gang du slår på hodesettet, er støyreduksjon fullt aktivert. Du kan justere mengden av støyreduksjon med ANC-bryteren på kontrollmodulen:

Kontrollmodul som viser LOW-, MED- og HIGH-innstillingene på ANC-bryteren

HIGH: Juster bryteren til HIGH for maksimal demping og støyreduksjon over hele lydspekteret. Beste signal til støy-forhold for radio- og interkom-kommunikasjon.

 

MED: Optimalisert modus for roligere fly

 

LOW: Best for mellommenneskelig kommunikasjon.

Bruke trykkontrollen

Merknad: Som standard er trykkontroll deaktivert. Se Innstilling av brytere for kontrollmodul for å aktivere trykkontroll.

Når du må fokusere på kommunikasjon i flyet som ikke kommer fra interkommen eller Bluetooth-koblingen, kan du automatisk justere støyreduksjonen til Low på en enkelt ørepropp ved å trykke to ganger på den øreproppen.

Trykk to ganger på øreproppen igjen for å justere støyreduksjonen i begge øreproppene til det akustiske støyreduksjonsnivået – eller flytt kontrollmodulbryteren til en annen posisjon.

Tilleggsmerknad:

  • Trykkontroll er ikke en berøringskontrollfunksjon. Du må trykke godt ned to ganger på øreproppen for å aktivere funksjonen.
  • Siden trykkontroll endrer den valgte øreproppens støyreduksjonsnivå til Low, virker trykkontroll kun når ANC-bryteren på kontrollmodulen er justert til High eller Medium. Hvis bryteren allerede er justert til Low, har trykkontrollen ingen virkning.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din