Feilsøking av Bluetooth®

det er to begreper du ofte hører når man snakker om bluetooth®: paring og tilkobling. paring betyr at én enhet har etablert en trådløs tilkobling til en annen enhet. når enhetene er paret, ligger de i hverandres minne til de slettes manuelt. opptil seks enheter kan pares med bose® bluetooth®-hodesettet samtidig. når en enhet er paret, kan hodesettet koble seg til enheten for å motta lyd eller tale fra den.

Hodesettet parer seg ikke med enheten.

Pass på at hodesettet ikke lades. Hodesettet parer seg ikke med en enhet hvis det er koblet til laderen

kontroller at bluetooth® er slått på for smarttelefonen eller mobilenheten

kontroller at bluetooth®-hodesettet kan oppdages. hvis det blå lyset ikke blinker sakte, trykker du på og holder inne ringeknappen for å sette hodesettet i en modus som kan oppdages. hvis du trenger mer hjelp med dette trinnet, kan du se paring av hodesett med enheten

Ring

på enhetens bluetooth®-meny kan du velge søk etter enheter eller lignende hvis bose bt2 ikke vises på listen

Hodesettet er allerede paret, men kobler seg ikke til enheten.

pass på at bluetooth®-hodesettet ikke er mer enn ti meter fra den parede enheten

kontroller at bluetooth® er slått på for smarttelefonen eller mobilenheten

Gå inn i enhetens liste over parede enheter, og velg BT2 manuelt

Det kan være at du må tømme listen over parede enheter i hodesettet og pare hodesettet med enheten på nytt

Merk: Denne prosessen fjerner alle enhetene som er paret med hodesettet, slik at alle må pares på nytt før de kan kobles til.

Følg denne fremgangsmåten for å tømme listen over parede enheter i hodesettet:

på hodesettet trykker du på og holder inne ringeknappen og knappen volum – i ti sekunder

Ring

Volum –

Hodesettet går tilbake til en modus som kan oppdages (lyset blinker sakte blått), slik at du kan pare på nytt med mobiltelefonen du vil koble til