Kan ikke pare adapter med Bluetooth®-enhet

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

hvis du har problemer med å pare bluetooth-enheten med bose®-produktet, kan du prøve denne fremgangsmåten for å løse problemet:

• Kontroller at adapteren kan oppdages. Trykk på Bluetooth-knappen på adapteren, slik at Bluetooth-indikatoren begynner å blinke sakte blått
  • Kontroller at Bluetooth er slått på eller aktivert på enheten du vil koble til
  • Kontroller at Bose Bluetooth adapter er valgt i enhetens pareliste, og at enheten bekrefter tilkoblingen
  • Det kan være at Bluetooth-enheten er utenfor rekkevidde. Prøv å flytte den nærmere adapteren
  • Slå om mulig av alle andre Bluetooth-enheter i nærheten eller deaktiver Bluetooth-funksjonen på dem
  • Kontroller at Bluetooth-enheten støtter A2DP-profilen (stereo Bluetooth), som tillater strømming av lyd til Bose-adapteren. Les dokumentasjonen for enheten for å bekrefte dette
  • Når du kobler til en Windows- eller Mac®-maskin, må du huske å velge Bose Bluetooth-adapter som lydutgangsenhet på menyen med lydinnstillinger på enheten. Det kan være du må spille av et lydspor for å fullføre tilkoblingen (se brukerhåndboken for enheten eller kontakt produsenten hvis du vil ha detaljerte instruksjoner)
  • Hvis enheten krever en kode for å kobles til via Bluetooth, må du angi riktig kode. Hvis du aldri har angitt en kode, kan du prøve med 0000
  • Hvis enheten har vært paret med adapteren tidligere, fjerner du adapteren fra listen over tidligere parede enheter i Bluetooth-innstillingene på enheten
  • Prøv å tømme adapterminnet for tidligere parede enheter ved å holde inne Bluetooth-knappen på adapteren i ti sekunder. Lyset på adapteren blinker hvitt for å bekrefte dette. Alle enheter må pares på nytt

hvis du vil ha instruksjoner om paring av en enhet, kan du se paring av en bluetooth-multimedieenhet.