Paring av Bluetooth®-multimedieenhet

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

hvis bluetooth®-multimedieenheten skal fungere med bose®-produktet, må enheten og bose-produktet pares. følg fremgangsmåten nedenfor for å koble sammen de to enhetene.

• Trykk på Bluetooth-knappen på adapteren for å sette den i en modus som kan oppdages. Bluetooth-lyset begynner å blinke blått som bekreftelse

Merk: Når adapteren kobles til strøm første gang, går den automatisk inn i en modus som kan oppdages. Dette angis ved at lyset blinker blått.
  • Plasser Bluetooth-enheten som skal pares, nær adapteren
  • Aktiver Bluetooth i enhetsinnstillingene
  • Velg Legg til en ny enhet eller Søk etter enheter i Bluetooth-innstillingene på enheten, og vent til enheten søker
  • Velg Bose Bluetooth Audio fra listen over oppdagede enheter som vises på enheten
  • Hvis enheten ber om en kode, oppgir du 0000

Merk: Adapteren husker de åtte siste enhetene som ble tilkoblet. Når den slås på, søker den etter og kobler seg til enheten i minnet som sist ble koblet til.

Adapteren har også muligheten til å opprettholde en aktiv tilkobling samtidig med opptil tre enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Bruk av flerpunktstilkobling.