Flerpunktstilkobling

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

flerpunkt gjør det mulig med en aktiv tilkobling til opptil tre bluetooth®-enheter. gjør følgende for å konfigurere flerpunktstilkobling:

par enhetene som skal brukes i flerpunkt. hvis du vil ha mer informasjon, kan du se paring av bluetooth-multimedieenhet

Spill av musikk fra den første tilkoblede enheten

Stopp den første tilkoblede enheten midlertidig

Spill av musikk fra den andre eller tredje tilkoblede enheten. Den andre eller tredje enheten overtar strømmingen

Merk:

Du må stoppe den aktive enheten midlertidig for å kunne spille av fra en annen tilkoblet enhet

Hvis en fjerde enhet aktiveres, blir den første tilkoblede enheten byttet ut