Tilkobling til lyd/video-enheter

Følg disse trinnene for å koble lyd/video-enhetene dine til systemet:

Koble alle lyd/video-enhetene dine (dekoder, DVD-spiller, spillkonsoll osv.) til de tilgjengelige inngangene på TV-en.

Når alle enhetene er koblet til TV-en, kobler du lydutgangen på TV-en til Bose®-systemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Tilkobling av TV

Slå av høyttalerne på TV-en i TV-menyen for å få optimal lyd. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Avslåing av høyttalere på TV

Alternativ tilkoblingsmetode

Hvis TV-en ikke har nok innganger til alle lyd/video-enhetene, eller hvis du ikke får lyd etter at du har slått av høyttalerne på TV-en, kan du koble opptil tre enheter direkte til Bose-systemet med tre forskjellige lydkabler.

Du kan for eksempel koble DVD-spilleren til Bose-systemet med en optisk kabel, koble til dekoderen med en digital koaksialkabel og koble til spillkonsollen med en analog lydkabel.

Merk: Du kan bare bruke én enhet om gangen med denne konfigureringen.