Koble til et trådløst nettverk

Gjelder for:

mer...

Du trenger:

• Bredbånd-Internett med 802,11 b/g/n* kompatibelt Wi-Fi-nettverk (*802.11 n er kompatibelt med SoundTouch 20/30-serien III og SoundTouch 10-systemer)
  • Nettverksnavnet og passordet
  • iOS- eller Android-enheten, eller en Windows- eller Mac-datamaskin på samme nettverk som SoundTouch-systemet

Slik kobler du SoundTouch-systemet til Wi-Fi-nettverket:

Kontroller at systemet er innen rekkevidden til den trådløse ruteren.

Last ned og installer SoundTouch-appen gratis til datamaskinen eller mobilenheten med koblingene nedenfor:

Åpne SoundTouch-appen

Følg instruksjonene i appen for å koble systemet til hjemmenettverket.