Koble til høyttaleren din

Gjelder for:

Tilkobling til en TV med HDMI (ARC)-kontakt

1. Koble en HDMI-kabel fra HDMI (ARC)-kontakten på TV-en til høyttaleren din
  2. Koble de andre enhetene dine (dvs. dekoder eller Blu-ray-spiller) til de tilgjengelige inngangene på TV-en din
  3. Aktiver ARC og CEC i TV-menyen. (Merk: TV-er kan referere til CEC med ulike navn)

Tilkobling til TV uten HDMI (ARC)-kontakt

1. Koble kontakten OPTICAL IN (OPTISK INNGANG) på høyttaleren til optisk utgang-kontakten på TV-en. På TV-er kan denne kontakten være merket Digital Out (Digital utgang) eller Optical Output (Optisk utgang), eller S/PDIF.
    Tips: Hvis TV-en ikke har en optisk utgang, kobler du AUX In-kontakten på høyttaleren til utgangskontakten på 1/8&quo; (3,5 mm) eller den doble RCA-utgangen på TV-en. På TV-er er denne kontakten kanskje merket Audio Out (Lydutgang) eller Headphones (Hodetelefoner). Hvis du kobler til røde og hvite doble RCA-kontakter på TV-en, kan det brukes en stereo-RCA-til-1/8&quo; (3,5 mm)-adapter
  2. Når de er tilkoblet, åpner du TV-menyen og ser etter innstillingene Audio/Sound (Lyd). Se etter og velg alternativet for å deaktivere TV-høyttalerne
  3. Når TV-høyttalerne er deaktivert, ser du etter alternativet Audio Output (Lydutgang). Hvis det er tilgjengelig, velger du Fixed (Fast). Hvis det ikke er tilgjengelig, skru du opp volumet på TV-en så høyt det går.

Koble til en Bluetooth®-enhet

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til Bluetooth®-enheter.

Tilkobling av en bassmodul

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble til den valgfrie bassmodulen.

Tilkobling av mer enn én enhet til høyttaleren

Om nødvendig kan du plugge inn tre enheter ved hjelp av kontaktene HDMI, OPTICAL IN og AUX IN på høyttaleren din. I disse innstillingene trykker du på TV-knappen på fjernkontrollen. Deretter slår du kun på den enheten du ønsker å høre.

Merk: Hvis mer enn én enhet er på, velger høyttaleren automatisk den enheten den oppdager først, som kanskje ikke er enheten du ønsker å høre.