Ingen lyd fra en Bluetooth®-enhet

Gjelder for:

• Bluetooth® lydadapter

hvis du ikke får lyd når du bruker en bluetooth-lydadapteren fra bose®, kan du prøve dette:

kontroller at kabelen fra adapteren til avspillingsenheten er koblet til en input-utgang på avspillingsenheten. du finner mer informasjon om hvordan du tilkobler systemet i konfigurasjon av bluetooth-lydadapter

Hvis avspillingsenheten har flere utganger (f.eks. hjemmekinomottak), må du forsikre deg om at korrekt utgang på mottakeren er valgt. Hvis for eksempel kabelen er plugget inn i en AUX-utgang på mottakeren, må du velge mottakerens AUX-utgang

kontroller at bluetooth-enheten spiller av lyd og ikke er satt på pause

kontroller at volumkontrollen på både bluetooth-enheten og avspillingsenheten er skrudd opp og ikke dempet.

undersøk om bluetooth-enheten er paret med adapteren. mer informasjon finnes i paring av bluetooth-multimedieenhet

flytt bluetooth-enheten bort fra andre enheter som forårsaker elektromagnetiske forstyrrelser, som for eksempel en annen bluetooth-enhet, en trådløs telefon, en mikrobølgeovn eller en trådløs ruter

forsøk å fjerne adapteren fra listen over tidligere parede enheter i enhetens bluetooth-innstillinger. slett deretter adapterminnet over tidligere parede enheter ved å holde inne bluetooth-knappen på adapteren i ti sekunder. lyset på adapteren blinker hvitt for å bekrefte dette. par enheten igjen og forsøk på nytt. mer informasjon finnes i paring av bluetooth-multimedieenhet.