Ingen lyd fra Acoustimass-bassmodulen

Hvis du ikke hører lyd fra den valgfrie bassmodulen, kan du prøve følgende:

Kontroller at bassmodulen er slått på i skjermbildet Adjustments (Justeringer) for lydplanken.

1. Velg lydplanken i skjermbildet My Bose (Min Bose) (tilgjengelig via ikonet for hodetelefoner og høyttalere øverst til venstre) i Bose Music-appen
  2. Trykk på bildet av lydplanken nederst til høyre på skjermen
  3. Bryteren for bassmodulen under delen Accessory Settings (Innstillinger for tilbehør) skal være i høyre posisjon for å aktivere dette tilbehøret
  • Hvis bryteren er i venstre posisjon, trykker du én gang på den for å slå på bassmodulen
  • Hvis bryteren er i høyre posisjon, trykker du to ganger på den for å aktivere lyd til bassmodulen på nytt

Fastslå statusen til bassmodulen ved å se på fargen og blinkemønsteret til lyset bak på bassmodulen.

LysaktivitetStatusen til bassmodulen
Lyser hvittKoblet til lydplanken
Blinker gultKlar til å koble til lydplanken. Se Koble til den valgfrie bassmodulen.
Lyser gult (dempet)Koblet fra lydplanken. Tilbakestill bassmodulen ved å koble strømledningen fra strømuttaket og vente i 30 sekunder. Deretter kobler du strømledningen til igjen.
Blinker hvittLaster ned en programvareoppdatering
AvStrømsparingsmodus
Blinker rødtDet har oppstått en uopprettelig feil. Kontakt Bose kundeservice.

Kontroller om det finnes kilder til trådløs interferens innenfor en meters avstand fra lydplanken eller bassmodulen. Enheter som kan påvirke den trådløse ytelsen til systemet, inkluderer, men er ikke begrenset til, en trådløs telefon, en Wi-Fi®-ruter, en trådløs skriver eller en mikrobølgeovn.

For å identifisere en mulig kilde til interferens, kan du prøve å koble fra enheten midlertidig, og starte Bose-systemet på nytt for å se om ytelsen har blitt bedre.

Flytt Bose-systemet eller enheten som forårsaker interferens, til et annet sted. Det kan være nødvendig med minst to meters avstand mellom de to enhetene. For enheter som ikke kan flyttes, kan du endre Wi-Fi-kanalen eller den trådløse frekvensen som brukes av enheten.

Tilbakestill lydplanken og bassmodulen ved å koble strømledningene fra strømuttaket. Vent i 30 sekunder, og koble strømledningene til igjen

Hvis det finnes trådløs interferens som ikke kan unngås, bør du vurdere å bruke en kablet tilkobling til bassmodulen. I enkelte installasjoner er det kanskje ikke mulig å flytte bassmodulen, Wi-Fi-enheter eller andre kilder til interferens

For å løse et slikt problem kan du koble en lydkabel med 3,5 mm hannkontakter i begge ender mellom BASS-utgangen på lydplanken og BASS IN-kontakten på bassmodulen.