Feilsøking for fjernkontroll

Fjernkontrollen min virker ikke.

Kontroller at systemet er på. Prøv å slå systemet på med kontrollpanelet. Hvis kontrollpanelet ikke fungerer, kan du se Jeg klarer ikke å slå på systemet mitt

Sett nye batterier i fjernkontrollen. Kontroller at batteriene ligger riktig i forhold til symbolene for polaritet i batterirommet, også selv om batteriene er nye. Ikke bruk oppladbare batterier. Oppladbare batterier kan miste litt av kraften etter mange gangers bruk, og noen av dem kan ha en lavere utgangsspenning

Utfør en tilbakestilling av kontrollkonsollen.

Slå kontrollkonsollen av

trykk inn og hold av-/på-knappen i fem sekunder. det røde lyset slukkes

Strøm

slipp av-/på-knappen, og test systemet igjen

Koble fjernkontrollen sammen med systemet igjen. Mediesenteret og fjernkontrollen må stemme overens for å kunne bruke systemet på riktig måte. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kobler systemet sammen med fjernkontrollen igjen, kan du se Paring av fjernkontroll med konsoll

En melding om at det ikke er noe signal (No signal) vises på fjernkontrollen. Hva skal jeg gjøre?

Hvis meldingen No Signal vises på fjernkontrollen, kan du prøve å pare fjernkontrollen med konsollen og tilbakestille kontrollkonsollen for å løse problemet.