Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger

Gjelder for:

Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger sletter alle innstillinger for kilder, volum og nettverk i systemet og tilbakestiller dem til opprinnelige fabrikkinnstillinger.

Hvis du vil gjenopprette fabrikkinnstillingene, trykker du på og holder inne knappene Volume - (Volum -) og AUX samtidig i 10 sekunder.

Når du vil konfigurere systemet på nytt, åpner du Bose Music-appen og følger appinstruksjonene. Hvis du har mer enn ett produkt, trykker du på ikonet My Bose (Min Bose) øverst til venstre, og trykker deretter på ikonet + for å legge til et produkt.