90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger

Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger sletter alle innstillinger for kilder, volum og nettverk i systemet og tilbakestiller dem til opprinnelige fabrikkinnstillinger.

Hvis du har lagt til en taleassistent

1. Åpne appen for taleassistenten, finn de tilknyttede smartenhetene, og fjern Bose-produktet du vil tilbakestille.
  2. I Bose-appen går du til produktets innstillinger og velger Voice Assistant > Remove Account (Taleassistent > Fjern konto)
  3. Fjern produktet fra Bose-kontoen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Fjerne et produkt fra Bose Music-kontoen min
  4. Trykk på og hold nede knappene Volum - og AUX samtidig i ti sekunder.

Hvis du ikke har lagt til en taleassistent

1. Fjern produktet fra Bose-kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Fjerne et produkt fra Bose Music-kontoen min
  2. Trykk på og hold nede knappene Volum - og AUX samtidig i ti sekunder

Når du vil konfigurere systemet på nytt, åpner du Bose Music-appen og følger appinstruksjonene. Hvis du har flere enn ett produkt, trykker du på My Bose -ikonet øverst i venstre hjørne og trykker på +