TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger for systemet

Gjenoppretting av fabrikkinnstillinger sletter alle innstillinger for kilder, volum og nettverk i SoundLink Air-systemet og tilbakestiller dem til opprinnelige fabrikkinnstillinger.

Du kan tilbakestille systemet ved å trykke på og holde inne RESET-knappen på det nederste panelet i ti sekunder. Når tilbakestillingen er fullført, blinker Wi-Fi-indikatoren gult. Du kan koble til Wi-Fi-nettverket på nytt ved å kjøre installasjonsprogrammet for Wi-Fi på nytt.