Rulling gjennom andre parede enheter

Gjør følgende for å spille av musikk fra en enhet i høyttalerminnet som ikke er koblet til for øyeblikket:

trykk på bluetooth-knappen for å høre hvilke enheter som er tilkoblet

Bluetooth

trykk på bluetooth-knappen på nytt (innen tre sekunder) for å koble til den neste parede enheten

Bluetooth

Gjenta trinn 2 til du hører riktig enhetsnavn

talemeldinger må være på for at du skal kunne bruke denne funksjonen. hvis du vil ha mer informasjon, kan du se aktivering og deaktivering av talemeldinger

merk: når du kobler til via denne metoden, kan du bare koble til én bluetooth-enhet om gangen