Sending av Bluetooth-lyd til flere SoundTouch-systemer

Gjelder for:

mer...

Et SoundTouch-system med Bluetooth kan sende lyden den spiller fra en tilkoblet Bluetooth-enhet til andre SoundTouch-systemer på nettverket, selv om de andre systemene ikke støtter Bluetooth.

Før du begynner:

Pass på at du har et SoundTouch-system som støtter Bluetooth. Hvis du ikke er sikker, kan du se SoundTouch-systemer med Bluetooth-tilkobling

Slik kringkaster du Bluetooth-lyd til flere systemer:

1. Parkoble Bluetooth-enheten din med SoundTouch-systemet. For hjelp kan du se Parkobling av Bluetooth-aktivert enhet ved hjelp av SoundTouch-appen
  2. nederst på appen. Trykk eller klikk på systemnavnet for å åpne systemkontrollene
  3. Sveip systemikonene til venstre eller høyre for å finne SoundTouch-systemet med Bluetooth
  4. Under glidebryteren for volum velger du plusstegnet til høyre for de ønskede systemnavnene du vil høre, eller velg «PLAY ALL» (Spill alle) for å høre alle systemer

Tips for å håndtere grupperte systemer

• Du kan legge til så mange systemer som du har på nettverket til en gruppe, eller du kan raskt legge til alle systemer ved å velge «PLAY ALL»
  • Fjern et system fra en gruppe ved å klikke eller trykke på krysset ved siden av det aktuelle systemnavnet
  • Hvert grupperte SoundTouch-system har sin egen volumkontroll. Det er en Master-volumkontroll under systemene for å heve eller senke volumet på alle systemer i gruppen, samtidig som de beholder det relative volumet til hverandre
  • Bluetooth har en rekkevidde på ca. 9 meter, som kan reduseres ved interferens, som vegger og dører. Mens du strømmer Bluetooth, holder du Bluetooth-enheten i en avstand på maks 9 meter fra verten for å opprettholde enhetens Bluetooth-tilkobling