Oppsett av system

Første gang du bruker SoundLink®-høyttaleren, må du koble den til strøm og lade batteriet i tre timer. Du kan begynne å bruke høyttaleren mens den lader.

Slik kobler du til strøm:

Skyv ved behov ut pluggene fra strømforsyningen,

eller bruk omformeren for ditt område og sett den på strømforsyningen.

Stikk strømledningen på strømforsyningen inn i likestrømskontakten på baksiden av høyttaleren

Stikk strømforsyningen inn i en stikkontakt. Høyttaleren lager en lyd som bekrefter strømtilkoblingen, og den begynner deretter å lade. Indikatoren for batteriet foran på høyttaleren begynner å blinke gult for å vise at batteriet lader.

Sammenkobling og tilkobling av en enhet til høyttaleren

Første gang du slår på høyttaleren, er den klar til å sammenkoble og koble seg til den første enheten. Gjør følgende for å sammenkoble og koble til enheten:

Trykk på PÅ/AV på høyttaleren. Bluetooth®-statusindikatoren på høyttaleren blinker blått for å vise at høyttaleren kan oppdages

Strøm

Slå på Bluetooth på enheten

Finn listen over Bluetooth-enheter, og velg enheten Bose SLIII. Hvis du blir bedt om en kode, skriver du inn 0000 (fire nuller).

Når sammenkoblingen er fullført og enheten er koblet til høyttaleren, endres statusindikatoren for Bluetooth på høyttaleren fra blinkende blått til varig hvitt, og det lyder en tone fra høyttaleren.

Hvis du vil sammenkoble flere enheter, kan du se Tilkobling av en ekstra enhet til høyttaleren