Gratis forsendelse på bestillinger over NOK 949.

Høyttaleren slår seg ikke på ved bruk av batteriet

Gjelder for:

• productshortname_dummy

Bruk ladekabelen til å koble til høyttaleren til en USB-lader eller en USB-port med strøm fra en datamaskin.

Det kan være følgende grunner til å gjøre dette:

• Det kan være at batteriet ikke er nok oppladet. Batteriet må være tilstrekkelig ladet for å slå på høyttaleren
  • Høyttaleren kan ha vært koblet fra strøm og ikke blitt brukt på 14 dager. Når dette skjer, aktiveres beskyttelsesmodus for batteri. Helt nye høyttalere er vanligvis i denne tilstanden når de tas ut av esken
  • Høyttaleren kan ha vært koblet fra og ikke blitt brukt på mer enn tre dager med mindre enn 10 % gjenstående batteri. Når dette skjer, aktiveres også beskyttelsesmodus for batteri