Systemstatusindikatorer

Statusindikatorene plassert over kontrollknappene lyser eller blinker for å vise status for høyttaleren.

Strømlampe: Viser batterinivå eller ladestatus

• Grønt: Middels til full lading eller, når den er plugget i, lading fullført
  • Gult: Lite batteristrøm
  • Gult (blinker): Batteriet lader
  • Rødt (blinker): Enheten må lades eller, når den er plugget i, batterifeil

Bluetooth®-indikator: indikerer statusen til høyttaleren når Bluetooth er valgt:

• Av: Bluetooth-kilde er ikke valgt
  • Blått: Høyttaleren er i modus for valg av språk
  • Blått (blinker): Høyttaleren er i synlig modus og klar til å sammenkobles med en enhet
  • Hvitt: Bluetooth-enheten er koblet til
  • Hvitt (blinker): Bluetooth-enheten kobler til

AUX-lampe: Angir hvorvidt AUX-inngangskilden er valgt

• Av: AUX-inngangskilde er ikke valgt
  • På: AUX-inngangskilde er valgt