Får ikke tilgang til enkelte musikkbibliotekspor

Gjelder for:

mer...

Prøv følgende hvis du opplever problemer med å spille enkelte spor i musikkbiblioteket.

Hvis sporene nylig ble lagt til, synkroniserer du musikkbiblioteket på nytt for å oppdatere de tilgjengelige sporene i biblioteket. For instruksjoner kan du se Synkronisere musikkbiblioteket

Hvis du bruker iTunes 12.2 eller nyere, åpner du iTunes og velger iTunes > Preferences (Preferanser) > Advanced (Avansert). I de avanserte innstillingene påser du at «Share iTunes-Library XML with other applications» (Del iTunes-bibliotek med andre applikasjoner) er valgt slik at iTunes-biblioteket er tilgjengelig for SoundTouch-systemet

Hvis datamaskinen som inneholder musikkbiblioteket, ble oppdatert til et nyere operativsystem, kan du prøve å fjerne og deretter legge til biblioteket på nytt i SoundTouch-kontoen:

1. Åpne SoundTouch-appen på datamaskinen som inneholder musikkbiblioteket
  2. Velg ikonet Menu (Meny) (≡) øverst i venstre hjørne og velg «Settings (Innstillinger) > Music services (Musikktjenester) > Music Library (Musikkbibliotek)» (Merk: Hvis ikonet Menu (Meny) (≡) ikke er synlig på datamaskiner og nettbrett, kan det hende at menyen allerede er åpen
  3. Velg biblioteket som viser «This computer» (Denne datamaskinen)
  4. Velg «REMOVE MUSIC LIBRARY»(Fjern musikkbibliotek). En bekreftelse vises
  5. Velg «REMOVE» (Fjern)
  6. Legg til musikkbiblioteket i SoundTouch-kontoen. For hjelp kan du se Tillegging av musikkbibliotek i SoundTouch

Fastslå filtypen til lydsporet, og kontroller at det er et av de støttede formatene som er oppført nedenfor (Merk: Det er ingen kjente bithastighetsbegrensninger med disse formatene, men samplingfrekvensen er begrenset til 96 kHz):

• MP3
  • AAC (med unntak av beskyttede filer)
  • M4A (inkludert Apple Lossless [ALAC]-filer)
  • WMA (uten WMA Lossless filer)

Filtyper som ikke støttes, vil enten bli konvertert, rippet på nytt eller gjenfunnet i en av de støttede formatene ovenfor

Hvis filen er en lydbok med «.m4b»-forlengelse:

1. Finn filen på datamaskinen eller NAS-enheten
  2. Endre filforlengelsen fra «.m4b» til «.m4a»
  3. Legg filen til i musikkbiblioteket på nytt. Hvis du bruker iTunes, høyreklikker du på filen i iTunes og velger Get Info (Hent Info) > Options (Alternativer)» I Options (Alternativer), setter du «Media Type» til «Music» (Musikk)
  4. Synkroniser musikkbiblioteket på nytt. For instruksjoner kan du se Synkronisere musikkbiblioteket

Søk etter sporet i programmet som brukes til å administrere musikkbiblioteket (Windows Media Player eller iTunes), og sørg for at det kan spilles av programmet. Hvis ikke er det et problem med sporet

Nettskybasert lagring støttes ikke. Last i stedet ned ønsket spor fra skyen til datamaskinen eller NAS-enheten som inneholder musikkbiblioteket, og synkroniser deretter biblioteket på nytt. For instruksjoner kan du se Synkronisere musikkbiblioteket