Bruk av AUX-inngang

Gjelder for:

A20® Aviation-hodesettet har en 3,5 mm AUX-lydinngang som kan brukes til å koble hodesettet til en ekstern lydkilde, for eksempel en bærbar GPS eller lydenhet. Du finner kontakten nederst på kontrollmodulen.

Bruk adapterkabelen på 3,5 mm som følger med, til å koble til den eksterne lydenheten. Sett den ene enden av adapterkabelen inn i hodetelefonpluggen på enheten, og den andre enden inn i AUX-lydinngangen på hodesettet.

Merk: Kontrollmodulen styrer ikke funksjonene på en tilkoblet enhet.

merk: lyd fra en aux-kilde høres ikke hvis velgeren for sekundær lydmodus er i av-posisjon.

Velger for sekundær lydmodus

Lydprioritet

Med A20 Aviation-hodesettet kan du bestemme prioriteten for lydkildene du vil lytte til når du bruker hodesettet. Se Angi kontrollmodulbryterne hvis du vil ha mer informasjon.