90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Bruk av AUX-inngang

A20® Aviation-hodesettet har en 3,5 mm AUX-lydinngang som kan brukes til å koble hodesettet til en ekstern lydkilde, for eksempel en bærbar GPS eller lydenhet. Du finner kontakten nederst på kontrollmodulen.

Hodesettet har en 3,5 mm adapterkabel for tilkobling til en ekstern lydenhet. Sett den ene enden av adapterkabelen inn i hodetelefonpluggen på enheten, og den andre enden inn i AUX-lydinngangen på hodesettet.

merk: denne funksjonen fungerer ikke hvis bryteren for flerfunksjon/lydprioritet ikke er slått på (øverste eller midterste posisjon).

Bryter for flerfunksjon/lydprioritet

Audio priority

Med A20 Aviation-hodesettet kan du bestemme prioriteten for lydkildene du vil lytte til når du bruker hodesettet. Se Bryter for flerfunksjon/lydprioritet hvis du vil ha mer informasjon.

Merk: Når hodesettet bare bruker batteristrøm og ikke er koblet til en interkom, slås det av selv om det finnes en ekstra lydinngang. Hvis du vil bruke hodesettet til å lytte til en ekstra lydinngang når du ikke er koblet til en interkom, eller som et hodesett med trådløs Bluetooth-teknologi for å foreta eller ta imot anrop, anbefaler vi at du deaktiverer funksjonen for automatisk avslåing for uavbrutt bruk. Se Innstilling av brytere for kontrollmodul hvis du vil ha mer informasjon.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din